TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

L&B TechCast – Episode 5

I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.

forfatter
Publiceret 23/09/2022 - 14:45

Velkommen til femte episode af Lyd & Billedes podcast, meget passende kaldet L&B TechCast. Denne gang er det mobiltelefoner og smart-ure, som er i fokus.

Vi snakker bl.a. om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om hvorvidt foldbare mobiler har nogen fremtid.

UEzhoNn8

L&B TechCast er en månedlig podcast om teknologi, hi-fi, tv, smarthomes, elbiler og alt mulig andet, man kan sætte strøm til.

Har du ris, ros, spørgsmål eller indspark, så sætter vi pris på en tilbagemelding på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller på email til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
L&B Techcast episode 8 I denne episode taler Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske udfordringer, man kan opleve ved at købe kinesiske produkter.
lbpluss
L&B Techcast episode 7 I denne episode taler vi om TV og soundbars. Hvor stort skal TV'et være? Skal du vælge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV'et så dårlig, at du er nødt til at supplere med en soundbar og en subwoofer?
lbpluss
L&B TechCast episode 6 I denne episoden har vi ekspert Bjørn Erik Forberg i studiet for at snakke om rumkorrektion og aktive/passive højttalere.
lbpluss
L&B TechCast episode 5 I femte episode snakker vi blandt andet om lanceringen af den nye iPhone 14, det nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har nogen fremtid.
lbpluss
L&B TechCast episode 4 I denne episode snakker vi om vintage! Alt fra hvilke pladespillere, du bør satse på, til hvilke ældre højtalermærker du bør holde dig fra for enhver pris.
Følg Lyd & Billede