TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sverige har fået Netflix i dag

Med al sandsynlighed følger Danmark trop i morgen med en Netflix-udrulning efter svenskerne i dag blev de første i Norden med den nye streamings-tjeneste. Og flere er på vej i denne uge.

forfatter
Publiceret 15/10/2012 - 14:22

Svenskerne blev de første i Norden med den nye Netflix-tjeneste, da amerikanerne åbnede op for sluserne natten til mandag. Her tilbyder de et bibliotek af film og serier for 79 svenske kroner om måneden.

Selv har den svenske indholdschef fremhævet serier som Walking Dead, Sherlock og film som Crazy Stupid Love, Men in Black II og The Expendables, der ikke er de nyeste, men som stadig giver en god indikation af et stort bibliotek. Desuden oplyser han, at der også vil være en del svenske film og serier til det svenske marked.

Og som vi har skrevet om før, har Netflix annonceret deres ankomst til København i form af topcheferne som blandt andet medstifteren Reed Hastings. Det giver en meget god indikation, at vi i morgen også får lov til at prøve kræfter med tjenesten til de 79 kroner om måneden, som vi kunne afsløre i sidste uge.

I Sverige har de fået en måneds gratis prøveperiode, så vi kan håbe det samme sker for os danskere. Se her den svenske reklame for tjenesten:

Hvor bliver HBO Nordic af?
Hvis det hele falder på plads, vil Netflix blive de første med blandt de nye abonnementsstreamings-tjenester, hvor flere står i kø til en lancering. Blandt andet HBO Nordic, der tidligere har oplyst, at de kommer midt-oktober, som umiddelbart er præcis i dag.

Dog oplyser HBOs danske presseafdeling til os, at der ikke er noget konkret endnu, men de vil gøre væsen af sig selv, så snart der er. Her på Beep regner vi stærkt med, at det vil blive i denne uge, der passer perfekt midt i den danske efterårsferie.

Samtidig har den allerede eksisterende tjeneste Viaplay meldt ud, at de vil matche både HBO og Netflix. Ifølge svenske medier betyder det, at de vil sætte prisen ned fra 99 kroner til omkring 79 kroner. Det betyder, at de cirka 80 kroner per måned i den grad er blevet standardiseret for streamingstjenesterne.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend