Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sverige har fået Netflix i dag

Med al sandsynlighed følger Danmark trop i morgen med en Netflix-udrulning efter svenskerne i dag blev de første i Norden med den nye streamings-tjeneste. Og flere er på vej i denne uge.

Skrevet af / 15/10/2012 - 14:22
Sverige har fået Netflix i dag

Svenskerne blev de første i Norden med den nye Netflix-tjeneste, da amerikanerne åbnede op for sluserne natten til mandag. Her tilbyder de et bibliotek af film og serier for 79 svenske kroner om måneden.

Selv har den svenske indholdschef fremhævet serier som Walking Dead, Sherlock og film som Crazy Stupid Love, Men in Black II og The Expendables, der ikke er de nyeste, men som stadig giver en god indikation af et stort bibliotek. Desuden oplyser han, at der også vil være en del svenske film og serier til det svenske marked.

Og som vi har skrevet om før, har Netflix annonceret deres ankomst til København i form af topcheferne som blandt andet medstifteren Reed Hastings. Det giver en meget god indikation, at vi i morgen også får lov til at prøve kræfter med tjenesten til de 79 kroner om måneden, som vi kunne afsløre i sidste uge.

I Sverige har de fået en måneds gratis prøveperiode, så vi kan håbe det samme sker for os danskere. Se her den svenske reklame for tjenesten:

Hvor bliver HBO Nordic af?
Hvis det hele falder på plads, vil Netflix blive de første med blandt de nye abonnementsstreamings-tjenester, hvor flere står i kø til en lancering. Blandt andet HBO Nordic, der tidligere har oplyst, at de kommer midt-oktober, som umiddelbart er præcis i dag.

Dog oplyser HBOs danske presseafdeling til os, at der ikke er noget konkret endnu, men de vil gøre væsen af sig selv, så snart der er. Her på Beep regner vi stærkt med, at det vil blive i denne uge, der passer perfekt midt i den danske efterårsferie.

Samtidig har den allerede eksisterende tjeneste Viaplay meldt ud, at de vil matche både HBO og Netflix. Ifølge svenske medier betyder det, at de vil sætte prisen ned fra 99 kroner til omkring 79 kroner. Det betyder, at de cirka 80 kroner per måned i den grad er blevet standardiseret for streamingstjenesterne.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top