TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Netflix mister 1800 titler

Warner flytter deres titler til egen streaming-tjeneste.

forfatter
Publiceret 06/05/2013 - 11:39

Ved månedsskiftet forsvandt 1.794 titler fra amerikanske Netflix. Det, som forsvandt, var titler fra Warner, MGM og Universal. De kan nu ses på deres egen streamingstjeneste Warner Archive Instant.

Ifølge Netflix, er det naturligt, at film vil forsvinde, og at det sker i store grupper, når licenserne udløber eller tages ud. “Ebbe og flod” i udbuddet ganske enkelt.

Heldigvis var det ikke ligefrem nogle nye topfilm, der forsvandt, og det er uklart, præcis hvordan det nordiske udbud påvirkes af udrensningen.

Men det er en uheldig udvikling, at titlerne spredes ud over flere tjenester. Forbrugerne ønsker ikke at have fem forskellige abonnement for at se deres yndlingsfilm. Hvis streaming skal slå igennem for alvor, så skal licensmodellerne fungere som i musikindustrien, hvor man kan lytte til de samme sange på eksempelvis Spotify og WiMP.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend