TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Netflix i Danmark 5. oktober

Som forventet har Netflix nu sendt en pressemeddelelse ud, hvor de annoncerer deres ankomst her i Norden. Så gør klar til verdens førende abonnementstjeneste til streaming af film og tv-serier allerede fredag den 5. oktober.

forfatter
Publiceret 15/08/2012 - 10:45

Det kommer måske ikke som det store chok, men det var på tide, at den populære streamingstjeneste fra Canada, Netflix nu endelig selv melder noget officielt ud.

Det betyder, at vi i slutningen af dette år kan nyde godt af et hav af tv-serier og film, som via et enkelt månedligt beløb kan få adgang til på diverse enheder som fjernsynet, computeren, mobile enheder, spillekonsoller og blu-ray-maskiner.

Netflix har mere end 27 mio. streaming-medlemmer i USA, Canada, Latinamerika, Storbritannien og Irland – og snart også her i Norden. Man kan se et hav af tv-serier og film med det samme via internettet på både PC, Mac og tv. Både Apple TV, Xbox 360 og PS3 har Netflix installeret.

Netflix har vokset sig store i staterne på grund af sin nemme tilgangsvinkel, hvor det er lige til at se serier og film via streaming. Tryk blot på play og straks begynder afspilningen uden at du først skal downloade noget.

I USA koster det 8 dollar om måneden (48 kr), der bestemt ikke er mange penge, men om det er samme lave beløb danskerne får lov til at betale ved vi ikke endnu.

I Danmark den 5. oktober
Netflix kommer til Danmark den 5. oktober, hvor der også vil være danske undertekster på de fleste serier og film, oplyser flere uafhængige kilder. Det er desuden en meget aggressiv maskine Netflix kommer til Danmark med. Det skulle efter sigende være næsten hele butikken de vil tilbyde til danskerne, så glæd dig til alle de store serier og film.

De har tænkt sig at gå hårdt mod konkurrencen fra eksempelvis YouSee og TDC, som tidligere har talt åbenhjertigt om deres planer om serie-tjenester til deres kunder.

Så ingen mellem-service

Men ville Netflix være noget for dig?

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend