Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: Det kan du forvente

Teknologiåret 2024 skydes i gang i Las Vegas - Lyd & Billede er selvfølgelig med.

Skrevet af / 24/12/2023 - 08:05
CES 2024: Det kan du forvente

Det sker i disse dage: Mens resten af os sætter tænderne i julemaden, har verdens største teknologivirksomheder travlt med at forberede CES 2024 – årets første, største og uden tvivl mest indflydelsesrige teknologimesse.

Mere end 3.500 udstillere (heriblandt over 1.000 håbefulde start-ups) gør sig nu klar til at fremvise ny og banebrydende teknologi i alle former.

 

 

CES 2024 – det kan du forvente

CES 2024 åbner i Las Vegas tirsdag den 9. januar og vil endnu en gang fokusere på, hvordan teknologi kan forbedre vores liv på mange forskellige måder. Nogle produkter flopper, før de overhovedet er født, mens andre kan føles uundværlige om nogle få år.

Den traditionelle messe er organiseret af CTA (Consumer Trade Association), som rapporterer om de vigtigste teknologiske tendenser i mediedagene før messehallerne åbner. Showet starter normalt med CES Unveiled, hvor de mest innovative produkter fremhæves – nogle af prisvinderne er allerede blevet annonceret.

Opstilling til showet… (Foto: CTA)

AI (kunstig intelligens) kommer til at være overalt i forskellige afskygninger – ingen overraskelse i betragtning af den hurtige udvikling, emnet har oplevet i løbet af det seneste år. Måske kan vi indlede en samtale med en menneskelignende robot?

Udstillere og deltagere spænder over et væld af forskellige brancher, lige fra sundhed, transport, landbrug og skønhedsteknologi til kunstig intelligens, smart home-løsninger, miljø og bæredygtighed. For ikke at nævne de kategorier, som Lyd & Billede er mest interesseret i, såsom lyd, video, TV, gaming og anden hjemmeunderholdning.

BMW’s CEO Oliver Zipse (til højre) holdt en af hovedtalerne på CES 2023. Her sammen med CTA’s CEO Gary Shapiro. (Foto: CTA)

Alt fra de største landbrugs- og entreprenørmaskiner til de mest mikroskopiske dimser vil blive udstillet i de enorme udstillingshaller i Las Vegas Convention Centre (LVCC). Store dele af showet er også spredt ud over Las Vegas’ spektakulære hoteller, såsom Venetian og Aria.

Kendte tv-producenter som Hisense, LG, Samsung, Sony, Panasonic, TCL og andre vil vise deres nyeste produkter frem. Det samme gælder berømte hi-fi-navne som McIntosh, Klipsch, JBL og mange flere.

LG fremviste OLED-TV med 8K-opløsning på CES 2023. Vil vi se mere af det i 2024? (Foto: Audun Hage)

Traditionen tro udsender nogle af leverandørerne små rygter op til messen – mens andre holder mund om, hvad vi kan forvente. Men vi ved allerede, at vi kommer til at se en ny generation af OLED-TV fra for eksempel LG. Vi forventer også at se flere OLED-TV i flere skærmstørrelser fra Samsung, og sandsynligvis også nogle blændende stærke MiniLED-skærme fra Hisense og TCL, hvis vi kender kineserne ret.

Lyd & Billede vil være til stede i Las Vegas, klar til at give dig de hotteste nyheder fra AV-verdenen, friske indtryk – og sikkert også lidt sladder. Denne gang vil vi også være der sammen med vores kolleger fra L&B Home – Dit digitale liv – så forvent også mere fra det team.

PSST! Når vi nu er i Las Vegas, håber vi forresten også på at få et glimt af en af Sin Citys nyeste attraktioner – den enorme LED-kugle The Sphere. Så hold øje!

Som du kan se i videoen herunder, er CES også en messe, der tiltrækker MASSER af mennesker!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

0
Scroll to Top