Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

CES 2024: Det kan du forvente

Teknologiåret 2024 skydes i gang i Las Vegas - Lyd & Billede er selvfølgelig med.

Skrevet af / 24/12/2023 - 08:05
CES 2024: Det kan du forvente

Det sker i disse dage: Mens resten af os sætter tænderne i julemaden, har verdens største teknologivirksomheder travlt med at forberede CES 2024 – årets første, største og uden tvivl mest indflydelsesrige teknologimesse.

Mere end 3.500 udstillere (heriblandt over 1.000 håbefulde start-ups) gør sig nu klar til at fremvise ny og banebrydende teknologi i alle former.

 

 

CES 2024 – det kan du forvente

CES 2024 åbner i Las Vegas tirsdag den 9. januar og vil endnu en gang fokusere på, hvordan teknologi kan forbedre vores liv på mange forskellige måder. Nogle produkter flopper, før de overhovedet er født, mens andre kan føles uundværlige om nogle få år.

Den traditionelle messe er organiseret af CTA (Consumer Trade Association), som rapporterer om de vigtigste teknologiske tendenser i mediedagene før messehallerne åbner. Showet starter normalt med CES Unveiled, hvor de mest innovative produkter fremhæves – nogle af prisvinderne er allerede blevet annonceret.

Opstilling til showet… (Foto: CTA)

AI (kunstig intelligens) kommer til at være overalt i forskellige afskygninger – ingen overraskelse i betragtning af den hurtige udvikling, emnet har oplevet i løbet af det seneste år. Måske kan vi indlede en samtale med en menneskelignende robot?

Udstillere og deltagere spænder over et væld af forskellige brancher, lige fra sundhed, transport, landbrug og skønhedsteknologi til kunstig intelligens, smart home-løsninger, miljø og bæredygtighed. For ikke at nævne de kategorier, som Lyd & Billede er mest interesseret i, såsom lyd, video, TV, gaming og anden hjemmeunderholdning.

BMW’s CEO Oliver Zipse (til højre) holdt en af hovedtalerne på CES 2023. Her sammen med CTA’s CEO Gary Shapiro. (Foto: CTA)

Alt fra de største landbrugs- og entreprenørmaskiner til de mest mikroskopiske dimser vil blive udstillet i de enorme udstillingshaller i Las Vegas Convention Centre (LVCC). Store dele af showet er også spredt ud over Las Vegas’ spektakulære hoteller, såsom Venetian og Aria.

Kendte tv-producenter som Hisense, LG, Samsung, Sony, Panasonic, TCL og andre vil vise deres nyeste produkter frem. Det samme gælder berømte hi-fi-navne som McIntosh, Klipsch, JBL og mange flere.

LG fremviste OLED-TV med 8K-opløsning på CES 2023. Vil vi se mere af det i 2024? (Foto: Audun Hage)

Traditionen tro udsender nogle af leverandørerne små rygter op til messen – mens andre holder mund om, hvad vi kan forvente. Men vi ved allerede, at vi kommer til at se en ny generation af OLED-TV fra for eksempel LG. Vi forventer også at se flere OLED-TV i flere skærmstørrelser fra Samsung, og sandsynligvis også nogle blændende stærke MiniLED-skærme fra Hisense og TCL, hvis vi kender kineserne ret.

Lyd & Billede vil være til stede i Las Vegas, klar til at give dig de hotteste nyheder fra AV-verdenen, friske indtryk – og sikkert også lidt sladder. Denne gang vil vi også være der sammen med vores kolleger fra L&B Home – Dit digitale liv – så forvent også mere fra det team.

PSST! Når vi nu er i Las Vegas, håber vi forresten også på at få et glimt af en af Sin Citys nyeste attraktioner – den enorme LED-kugle The Sphere. Så hold øje!

Som du kan se i videoen herunder, er CES også en messe, der tiltrækker MASSER af mennesker!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Sød musik mellem B&O og TCL

IFA nummer 100 er lige om lidt

Sov bedre med LGs OLED-TV

Samsung fokuserer på "supersize" TV'er

Samsung-TV blev smadret

Apple TV med tvOS 18 får understøttelse af 21:9-format

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Scroll to Top