Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Black Week 2023: De bedste TV-tilbud

Du skal ikke lade dig narre: De kloge kan faktisk spare mange penge på TV-køb under Black Week.

Skrevet af / 21/11/2023 - 19:44
Black Week 2023: De bedste TV-tilbud

Black Week og Black Friday er blevet et populært tidspunkt at shoppe nyt TV.  Hvis du er på udkig efter et nyt TV til film, sport eller spil, er det dagene, hvor det kan betale sig at handle – med et par forbehold.

Det er nemlig ikke ALLE TV’er, der er på tilbud på samme tid. De produkter, der kommer på Black Week-kampagne, er ofte nøje udvalgt på forhånd, margenerne for fortjeneste er beregnet, og lagrene er fyldt med specifikke kampagnemodeller. Det er ikke sikkert, at din favorit er på tilbud, men der er helt sikkert nogle tilbud, der er værd at se nærmere på.

Selv om der er delte meninger om Black Week, er der masser af aktuelle TV-modeller, der falder til årets hidtil laveste pris netop nu. Og ja, nogle varer har været lige så billige før, og priserne har været sat op igen i mellemtiden. Når alt kommer til alt, er sådanne kampagner ret almindelige både for TV og andre populære varegrupper. Men så længe du tjekker prishistorikken og ved, hvad du er ude efter, er det muligt at gøre en god handel.

Tjek vores tips til shopping under Black Week, så du undgår fejlkøb:

Læs også Black Week? Køb ikke nyt TV, før du har læst dette Overvejer du at købe nyt TV i løbet af årets Black Week? Så bør du læse videre!

Anbefalede TV-modeller

Lyd & Billede har testet mange af årets aktuelle TV-modeller og desuden lavet et “pristjek” på testvindere og anbefalede produkter. Her er nogle af de bedste tilbud, vi er stødt på indtil videre: 

(Priserne er gengivet i samarbejde med Prisjagt.dk)

Artiklen opdateres!

LG OLED C3

LG OLED C3. (Foto: LG)

LG’s populære og anmelderroste OLED-skærme i C-serien er som sædvanlig en eftertragtet model, som også har fået en prisreduktion under Black Week.

For eksempel er 65-tommeren OLED65C3 blevet sat ned til 12.990 kroner fra en vejl. pris på 22.690 kroner, hvilket er den laveste pris hidtil i år. Flere af de andre skærmstørrelser sælges også til stærkt reducerede priser. Blandt dem sælges 77-tommeren til rekordlave 18.990, tidligere laveste pris 32.990), men lagerstatus her ser tynd ud i øjeblikket.

Læs hele testen af LG OLED C3

(Bemærk! I modsætning til sin lillebror C3 ser flagskibsmodellen G3 ikke ud til at være på Black Week-kampagne. Priserne er relativt stabile her, men der kan stadig ske meget. Værd at holde øje med! På den anden side ser vi, at nogle udgaver af sidste års OLED G2-model er på tilbud, så længe lager haves).

Philips OLED908

Philips er kendt for sine farvestrålende OLED-TV’er, og på topmodellen OLED+908 har de tilsyneladende taget den hele vejen – i hvert fald næsten! OLED+908 er Philips’ officielle flagskibsmodel for 2023, og ud over et lysstærkt OLED-panel har den et luksuriøst lydsystem fra B&W. 65″ og 77″ modellen er reducerede under Black Week.

Læs hele testen av Philips OLED908

Samsung S90C

Samsung S90C. (Foto: Samsung)

Samsung S90C er et af de bedste TV’er, vi har testet i år, og som nu er blevet sat kraftigt ned i Black Week. 55-tommers modellen er nu til salg for 8.889 kroner, hvilket vi synes er et af ugens bedste tilbud på et TV med fremragende billedkvalitet. Modellerne på 65″ og 77″ har også fået meget attraktive priser.

Læs hele testen af Samsung S90C

Samsung S95C

Samsung S95C. (Foto: Samsung)

Samsungs topmodel OLED S95C er et af vores foretrukne high-end TV’er, som nu også er på Black Week-tilbud. Det bruger et avanceret QD-OLED-billedpanel, og derudover får du næsten alt, hvad producenten har at byde på af smarte funktioner. S95C har et slankt design og leveres med en separat tilslutningsboks (One Connect). Modellerne på 55″, 65″ og 77″ er nu tilgængelige til rekordlave priser.

Læs hele testen af Samsung S95C

Samsung The Frame LS03B (2022)

Samsung The Frame 2022 (LS03B). Foto: Samsung

Samsungs billedramme-TV er meget populært i Norden. Der er ikke kommet en ny udgave i år, men 2022-modellen er fortsat i handelen. Her er priserne ikke så unikke længere, men 55-tommeren TQ55LS03B sælges til 7.990 kroner, hvilket er 1.000 kroner mindre end den laveste pris det seneste halve år.

Samsung Q80C

Q80C-serien fra Samsung er på tilbud i denne uge, og det er især værd at bemærke, at den største 98-tommers model – som vi har testet med gode resultater – er sat ned fra 59.990 til 29.990 kroner. Det er en god pris for en rigtig stor skærm! Tjek Samsung 98″ Q80C hos Prisjagt.

Læs også Samsung TQ98Q80C: King size TV! De, der har plads og penge til dette monster af et TV, kan se frem til en ekstraordinær filmoplevelse! Men i kulissen lurer en kinesisk konkurrent.

Samsung QN85C

Samsung TQ75QN85C. (Foto: Samsung)

Samsungs premium-model i QN85C-serien er en af de bedste LCD-skærme, vi har testet i år. Denne model har en avanceret MiniLED-bagbelysning, der sikrer høj lysstyrke og god kontrast. Flere af skærmstørrelserne fra 55″ og helt op til 85″ er nu på Black Week-tilbud. Flere af modellerne har de laveste priser, vi hidtil har set i år, reduceret med op til 50 procent fra den anbefalede udsalgspris.

Læs hele testen af Samsung QN85C

Sony A80L

Sony A80L. (Foto: Sony)

Sonys anmelderroste OLED-TV A80L er også på Black Week-tilbud, men det gælder i øjeblikket kun de største modeller på 77″ og 83″.

Læs hele testen af Sony A80L

 

TCL MQLED80

TCL C805/MQLED80. (Foto: TCL)

Vi testede for nylig TCL’s MQLED80-serie (svarende til C805) med gode resultater. Flere af skærmstørrelserne er til rekordlave priser under Black Week.

Læs hele testen af TCL MQLED80 (75″)

TCL P745 (98″, 85″)

TCL P745-serien. (Foto: TCL)

Kinesiske TCL har skabt sig et navn med sine prisbillige storskærme. Den 98 tommer store 98P745 fås nu til den hidtil laveste pris, 14.999 kroner (nedsat fra 29.999 kroner). Det er den laveste pris, vi hidtil har set for et 98-tommer TV. Bemærk – vi har ikke testet denne model endnu, men den har tekniske lighedstræk med den dyrere 98C735 fra sidste år, med undtagelse af at denne billigere model mangler local dimming. 98″ leveres med et 120 Hz-panel. Samtidig er den mindre 85″-model med 60 Hz-panel også nedsat til 7.999 kroner. (fra 22.999 kroner).

Læs også: TCL lancerer nyt 98″ TV, og det bliver billigt

Denne artikel vil blive opdateret!

Læs også: Lyd & Billede kårer Årets Beste TV’er 2023-2024

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Nyt, stort og billigt TV fra Samsung

Elgiganten: Nu tager TV-salget fart!

Samsung: Nu kommer den nye The Frame-model

TCL lancerer ny TV-model med bred appel

Her er TCL C855

Her er TCL's "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV'er er nu "Made in Germany"

Kæmpe 3D-skærm fra LG

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Scroll to Top