Bang & Olufsen

Det går - stadig - ikke godt med indtjeningen hos B&O. Kun med frasalg af bilstereo-forretningen lykkedes det et opnå et lille overskud.
forfatter

B&O har gennem det seneste år tabt i gennemsnit 1,6 millioner kroner om dagen. Det viser det seneste årsregnskab, der blev offentliggjort torsdag.

At Bang & Olufsen har har svært ved at tjene penge, er langt fra nogen nyhed. Struer-firmaet har haft røde tal på bundlinien i årevis, og man søger nu efter en køber. Men det seneste årsresultat er stadig markant værre end hidtil. Selv om firmaet har afskediget over 100 medarbejdere, og især Play-produkterne høster gode anmeldelser, blev resultatet af regnskabsåret 2014-2015 et nettoresultat på -607 millioner kroner. Sidste års resultat var, om ikke godt, så dog noget mindre dårligt.

Samlet set kommer B&O alligevel ud af regnskabsåret med et plus på bundlinien på 57 millioner kroner. Det skyldes, at firmet tidligere på året solgte sin bilstereoafdeling.

Da børsen lukkede torsdag, var aktiekursen faldet med 14 procent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.