TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sony lancerer nakkebøjle med trådløs højttaler

SRS-NB10 er designet til at ligge på skuldrene og hjælpe med at gøre din arbejdsdag bedre.

forfatter
Publiceret 09/07/2021 - 09:19

Sådan én har du med garanti ikke set før. Det er ikke en tandbøjle, selvom udseendet kan give mindelser i den retning. Næh, det er Sonys nye trådløse højttaler!

SRS-NB10 er navnet, og den er designet som en nakkebøjle, der hviler på dine skuldre. Sony lover, at højttaleren er så let og komfortabel, at man slet ikke bemærker, man har den på en hel dag. På den måde skal SRS-NB10 blive “din tro følgesvend fra dagens første møde til musikken under madlavningen,” som Sony skriver i en pressemeddelelse.

Sony SRS-NB10
Du kan forbinde SRS-NB10 til dit TV] eller smartphone via Bluetooth. (Foto: Sony)

Hør og bliv hørt!

Selvom nakkebøjlen af gode grunde kommer med et open-ear design, lover Sony alligevel klar og tydelig lyd. SRS-NB10 kommer nemlig med en række højttalerenheder, der er vinklet opad, så lyden optimeres til netop dine ører. Med passive gitre placeret bagpå enheden øges bassen for at sikre, at lyden er afbalanceret, forsikrer den japanske producent.

SRS-NB10 kommer desuden med såkaldt Precise Voice Pickup-teknologi, der angiveligt sikrer, at din stemme går klart og tydeligt igennem lige meget, hvad der sker omkring dig. Samtidig kommer SRS-NB10 med to mikrofoner, der er kalibreret med stråleformning. Det betyder, at mikrofonerne er tilpasset til at minimere ekko og støj, så andre personer på opkaldet hører din stemme helt uden støj.

Sony SRS-NB10
SRS-NB10 kommer med Multipoint Connection, så du kan forbinde højttaleren til to enheder på samme tid – f.eks. din telefon og computer. (Foto: Sony)

Sony oplyser, at batterilevetiden er på op til 20 timer. Og en hurtigopladning på blot 10 minutter skal kunne give op til en times ekstra strøm.

Læs også Funky solbriller med indbygget lyd Bose Frames holder UV-strålerne væk, samtidig med at de sender luftige musikalske toner direkte ind i dine øregange. Er det sommerens sejeste gadget?

Pris og tilgængelighed

SRS-NB10 bliver tilgængelig fra september i farverne koksgrå og hvid til en vejledende udsalgspris på 1.200 kr.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Smart kamera til møderummet Det er slut med at gemme sig for kameraet, når det holdes videomøder.
Jabras webcam er både smukt og klogt Jabra Panacast 20 giver de hidtil bedste billeder, vi har set til prisen. Og det er ekstra plus, at det nærmest er elegant.
Den stærkeste tablet nogensinde Asus ROG Flow Z13 er skabt til gaming – men perfekt til talknusning.
Lyd & Billede fylder 30 år 30 år med hi-fi, forbrugerelektronik og ny teknologi.
MWC 2022: Lenovo-PC'er i stride strømme Lenovo præsenterer PC'er i alle produktserier under MWC, de fleste med frit valg mellem Intel og AMD.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend