Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ninja Airfryer får følgeskab af flere køkkenprodukter

Hvidevarevirksomheden Ninja lancerer meget andet end bare Airfryers til det europæiske marked.

Skrevet af / 06/02/2024 - 17:20
Ninja Airfryer får følgeskab af flere køkkenprodukter

Her i Skandinavien er Ninja mest kendt for sin dobbelte Airfryer, som ofte bliver anbefalet i airfryer-grupper på nettet. Men vi har ikke set mange andre produkter, på trods af at Ninja har en bred vifte af produkter på hjemmemarkedet i USA og endda i Storbritannien. Men det er ved at ændre sig. Virksomheden satser på at lave et stort fremstød i Europa. Ved et lanceringsevent i Palma de Mallorca fik vi for nylig 20 produkter at se, både fra Ninja og fra deres søsterselskab Shark, som fremstiller husholdningsprodukter.

Ninja Double Stack Air Fryer

IMG_1699 IMG_1695 IMG_1701 IMG_1704
<
>
(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

 

Vi kan begynde med nyheden om, at Ninja lancerer en dobbelt Airfryer, men i højden. For dem af os, der gerne ville have haft en dobbelt, men ikke har plads til den gigantiske Dual Zone, er det en god nyhed. Den har stadig tilberedningstilstande som Air Fry, Max Crisp, Roast, Bake, Reheat og Dehydrate. Ventilatoren er blevet flyttet bagud, og ifølge Ninja er den blevet sammenlignet side om side med den gamle model for at sikre, at den laver lige så god mad. Takket være afstandsgitteret kan du endda køre fire lag mad. Den kommer på markedet i april sammen med modellerne SL300 på 7,6 liter og SL400 på 9,5 liter.

Der findes også en kompakt model med én skuffe, som hedder AF140.

Ninja Combi 12-in-1 Multi Cooker

SFP700_WEBR_GalleryImages_v3_15 (1) IMG_1703 IMG_1706
<
>
(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

 

Hvis du vil have en endnu mere fleksibel ovn, skal du tjekke Multi Cooker, som har funktionerne Combi Meals, Combi Crisp, Combi Bake, Rice/Pasta, Steam, Grill, Air Fry, Bake, Reheat, Sear/Sauté og Slow Cook. Den har en kapacitet på 12,5 liter og kan tilberede flere forskellige ingredienser samtidigt på forskellige niveauer samt dampe maden. Vi fik vist, hvordan den grillede kyllingevinger på ingen tid, mens den samtidig dampede grøntsager. Ninja Combi 12-In-1 Multi-Cooker (SFP700) kommer på markedet i april.

Ninja Detect Duo Power Blender Pro

Ninjas 1,9-liters blender virker særligt smart, fordi den ud over ti forskellige hastigheder og en pulsknap automatisk registrerer, hvor meget væske der er i blenderen, ingrediensernes konsistens og tilstedeværelsen af is. Derefter bestemmer den, hvor meget strøm der er brug for, knivenes hastighed, og hvor lang tid der er brug for. Den har også flere knive i forskellige højder for mere ensartede resultater.

ProChef Connected Thermometer

IMG_1646 IMG_1662
<
>
(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Som en direkte udfordrer til Meater lancerer Ninja også sit trådløse termometer. Det kobles til Pro Connect-app’en på din mobiltelefon via Bluetooth. Vi har ikke fået oplyst rækkevidden, men det har en imponerende batterilevetid på 30 timer og kan tåle 370 grader.

Ninja Woodfire Pro Connect XL Electric BBQ Grill & Smoker

IMG_1644 IMG_1656 IMG_1660
<
>
(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Lige i tide til udendørssæsonen kommer også Ninjas elektriske grill og røgeovn. Ud over at kunne grille 10 burgere på én gang kan du hælde træpiller i et rum på siden, som så producerer røg. Til en grillaften kan du ryge hele 6,8 kg spidsbryst eller lignende. Grillen forbindes til Pro Connect-app’en, hvor du kan vælge Grill, Smoke, Air Fry, Roast, Bake, Reheat og Dehydrate, se videoopskrifter og se den aktuelle temperatur. Som navnet antyder, findes der en ældre, mindre model, men vi ved ikke, om den også vil blive distribueret.

Ninja FrostVault Cooler

IMG_1649 IMG_1650
<
>
(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Til de dage, hvor man griller, vil man selvfølgelig gerne have kolde drikkevarer ved hånden. Derfor har man også lanceret en stor køleboks, der kan fyldes med is, og som takket være en god isolering kan holde køleskabstemperaturen i fem dage! Den har to rum, hvor det nederste ikke bliver vådt og derfor kan bruges til rå mad, som skal holdes adskilt. Køleren kommer i to kapaciteter, hvor den store kan rumme 80 dåser eller 50 flasker, mens den lille kan rumme 48 dåser.

Artiklen opdateres, når vi får flere oplysninger om lanceringsdato og priser.

Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.

Læs også:

6 Airfryers

Nemmere, hurtigere og mere energieffektiv madlavning med airfryer

Alt, hvad du laver i en ovn, kan du lave i en airfryer - bare hurtigere og bedre.

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top