Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Trådløst termometer tåler 500 grader

Meater 2 Plus er en videreudvikling af det trådløse Meater-termometer - den nye model er mindre, mere præcis og kan tåle meget højere temperaturer.

Skrevet af / 09/12/2023 - 10:05
Trådløst termometer tåler 500 grader

Ifølge firmaets hjemmeside har Meater solgt 40 millioner trådløse termometre siden introduktionen i 2016, og nu lancerer de en forbedret model, kaldet Meater 2 Plus.

Det vandtætte termometer er udstyret med fem interne sensorer og en ekstern sensor (der er en intern og en ekstern sensor i forgængeren). De interne sensorer kan håndtere en temperatur på op til 105 grader, og den eksterne sensor kan håndtere 500 grader (sammenlignet med 275 grader tidligere), hvilket betyder, at termometeret kan bruges i selv den varmeste grill og over åben ild, hvilket ifølge virksomheden gør produktet unikt på markedet.

Meater-appen, som findes til iOS og Android, viser den laveste temperatur fra de fem interne sensorer, og det nye er, at den viser tiendedele af en grad i stedet for hele grader.

Det nye termometer kaldes en “full metal probe”, fordi det er lavet helt af metal, bortset fra et tyndt keramisk bånd, så det kan kommunikere trådløst med opladningsstationen, som igen kommunikerer med Bluetooth 5.2 til brugerens mobiltelefon. Hvis man ønsker en længere rækkevidde end de maksimale 75 meter, man kan opnå med Bluetooth, kan man bruge Meater Link WiFi og Meater Cloud til at bruge et trådløst netværk.

 

Meater-2Plus_1 Meater-2Plus_2 Meater-2Plus_3 Meater-2Plus_4 Meater-2Plus_5 Meater-2Plus_6 Meater-2Plus_7
<
>
Meater 2 Plus. (Foto: Meater)

Ladestationen indeholder et AAA-batteri, som siges at være nok til at oplade termometerets interne batteri i to år (hvis det bruges en gang om ugen), mens batteriet i forgængeren holder i et år. Den nye model oplader også hurtigere og når en 50 procent opladning på 15 minutter, hvilket betyder, at du kan bruge termometeret i 12 timer. En fuld opladning tager cirka 30 minutter.

Det nye termometer er også lidt mindre end sin forgænger, med en diameter på 5 mm i stedet for 6 mm.

Meater 2 Plus markerer et betydeligt skridt fremad inden for køkkenteknologi. Vores forpligtelse til at give vores kunder værktøjer, der forbedrer deres madlavningsoplevelse, er urokkelig. Vi glæder os til at give kokke – både amatører og professionelle – den præcision, bekvemmelighed og innovation, som Meater 2 Plus bringer til deres kulinariske bestræbelser,” siger Joseph Cruz, CEO for Meater.

Pris og tilgængelighed

Meater 2 Plus er tilgængelig nu og koster 981 kroner.

Læs også MWC 2022: Smart kødtermometer gør bøffen perfekt Kom med til Mobile World Congress i denne video, hvor vi har talt med et firma, som bruger mobilen til at hjælpe med madlavningen.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top