Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2023: Masser af sundheds-udstyr med smart app

Beurer fremviser en bred vifte af opkoblede gadgets til velvære og sundhedsdiagnostik.

Skrevet af / 04/09/2023 - 13:38
IFA 2023: Masser af sundheds-udstyr med smart app

Smart health monitors er en stor trend, og et af de firmaer, der har det største og bredeste udvalg, er Beurer. Vi har tidligere testet termometre, iltmålere og vægte med gode resultater.

Læs også Klart og tydeligt Deltageren fra Beurer er testens eneste med fysiske knapper, hvilket betyder, at man som bruger ikke er bundet til en app. God start!

På messen blev det pædagogisk demonstreret, at man med Beurers app også kan tilslutte blodsukkermålere, blodtryksmålere, EKG-målere og endda en måler, der holder øje med, om man drikker nok.

(Foto: Jonas Ekelund/L&B Home)

Men det smarteste var faktisk en ny funktion til alle, der allerede har købt en blodtryksmåler, men som ikke er tilsluttet. Det er lidt besværligt at indtaste resultatet i app’en hver gang, så man får en historik over sit blodtryk. Den nye OCR-funktion aflæser værdierne fra en skærm ved hjælp af mobiltelefonens kamera. Så vidt vi kunne se, fungerede det fint!

IMG_6808 IMG_6810
<
>
(Foto: Jonas Ekelund/L&B Home)

Vi så også luftrensere, som vi desværre ikke fik med i vores sidste store sammenlignende test. Men der kommer flere muligheder.

(Foto: Jonas Ekelund/L&B Home)

Andre, ganske vist ikke opkoblede, men stadig smarte gadgets var en myggestik-healer, som vi skrev om sidste sommer. De mennesker på stedet, som selv prøvede den, forsikrede os om, at den virkede. Der blev også vist en måler, der hjælper med hjerte-lunge-redning ved at vise, om man holder et rigtigt tempo, men frem for alt at vise, om man trykker hårdt nok. Den fejl, de fleste begår, er ikke at trykke hårdt nok når der gives hjertemassage.

(Foto: Jonas Ekelund/L&B Home)

Vi kunne også godt lide Beurers massagesæder og -puder, fordi de faktisk er så pæne, at man ikke behøver at gemme dem væk mellem brug.

(Foto: Jonas Ekelund/L&B Home)
Læs også Farvel, kløende insektstik Skal du på ferie i myggehelvede, kan disse gadgets give tiltrængt lindring.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Scroll to Top