Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Beurer Insect Bite Healer lindrer kløe og hævelser

Skal du på ferie i myggehelvede, kan disse gadgets give tiltrængt lindring.

Skrevet af / 13/06/2023 - 13:00
Beurer Insect Bite Healer lindrer kløe og hævelser

Uanset hvor meget vi længes efter sommeren, så er der flere irritationsmomenter, man nemt fortrænger i vinterhalvåret. Et af dem er, at hvis man holder ferie nær vådområder, så er der myg og måske knoter. Intet kan ødelægge nattesøvnen som et kløende stik eller bid, og er man derudover allergisk, kan man opleve nogle ret ubehagelige reaktioner.

Det mener Beurer, at de kan lindre med deres nye Bite Healer-gadgets. De har en keramisk varmeflade, som hurtigt varmes op, og som man trykker mod stikket/biddet. Eftersom hverken kemikalier eller medicinske præparater indgår, skal de være sikre at anvende selv for sensitive personer, heriblandt gravide.

br90-main-product-side-left-v01c-beurer BR60-Long br10-main-product-on-v02-beurer
<
>
Beurer Insect Bite Healer BR90 (Foto: Beurer)

Beurer giver ingen forklaring på, hvordan eller hvorfor disse produkter skulle kunne fungere. Men efter research på nettet har vi fundet oplysninger om, at varme skal kunne inaktivere kløende stoffer, antikoagulenter og proteiner, som insekterne sprøjter ind i huden. Præcis som det gamle husmorkneb med at holde en varm ske mod stikket. Man skal dog skynde sig, så kroppen ikke når at producere histaminer for at forsvare sig – det er nemlig det, der er årsag til kløen.

I Insect Bite Healer-serien findes tre modeller. BR 10 er en enklere, men mere transportabel model, man altid kan have med ud i skoven. BR 60 og BR 90 har varierende behandlingstid, og sidstnævnte er endda forsynet med en lampe, så man kan bruge den i mørke.

Beurer har ikke oplyst vejledende priser, men ifølge Prisjagt.dk fås de fra omkring 170 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top