Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IFA 2023: Klimasmart og Smart Home med LG

Opdaterede smarte hvidvarer og den grønne omstilling på LGs stand på IFA.

Skrevet af / 02/09/2023 - 19:44
IFA 2023: Klimasmart og Smart Home med LG

LG Electronics’ stand var et typisk eksempel på en stor trend på IFA-messen: energibesparelse og genbrug. Hvor de tidligere år havde hele vægge med kæmpe fjernsynsskærme, havde de i år blot to (!) fjernsyn; deres flagskibsmodel og det bærbare “kuffert-TV”. Den anden stand handlede om smarte enheder og den grønne omstilling.

 

IMG_6735 IMG_6737
<
>
Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

For nylig skrev vi om LG’s supersmarte anden-generations Signature-model af en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Nu fik vi den at se i virkeligheden, og man blev faktisk helt længselsfuld. Den har stadig den smarte mini-vaskemaskine i skuffen nedenunder, som er perfekt, når du hurtigt skal vaske et par enkelte stykker tøj.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

På pletten fandt man også det opdaterede Signature køle-fryseskab. Den har nu InstaView (så du kan se, hvad der er indeni uden at åbne døren) på begge døre. Automatisk døråbning, ismaskine og tilslutning til LG ThinQ UP app, naturligvis.

 

IMG_6741 IMG_6742
<
>
Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Har du ovenstående, skal du selvfølgelig også have en tilsluttet vinkøler. LG Signature Wine Cellar har både temperatur- og luftfugtighedskontrol i tre zoner, ligesom den også er vibrationsfri. Derudover to skuffer med køleskab og fryser til andre drikkevarer og tilbehør. Samt selvfølgelig internetopkobling.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Noget som vi i hvert fald ikke vidste er, at mange af LGs hårde hvidevarer faktisk har tilbehør, der gør dem nemmere at bruge, hvis man har forskellige former for handicap.

Foto: Jonas Ekelund (L&B Home)

Læs også:

Snart lanceres LG’s vaskesøjle i Skandinavien

LG WashTower er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med hver sin tromle, dvs. to produkter oven på hinanden i stedet for to funktioner i én tromle.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

0
Scroll to Top