Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

LG lancerer StanbyME Go: TV i en fiks kuffert

LG har begået et batteridrevet TV, du kan tage med dig på farten.

Skrevet af / 20/08/2023 - 11:11
LG lancerer StanbyME Go: TV i en fiks kuffert

LG er bedst kendt for sine OLED-TV’er og PC-skærme i en lang række størrelser, men nu og da kaster deres designafdeling sig ud i kreative krumspring. Et af de seneste eksempler er StanbyME Go, som er et 27-tommers LCD-TV indbygget i en slank og elegant kuffert af hård plast. Ja, du læste rigtigt – en kuffert med indbygget TV!

Ikke nogen småting: LG Stanbyme Go er et bærbart TV, du kan tage med på farten. (Foto: LG)

LG StanbyME Go

Det batteridrevne ” kuffert-TV” er monteret på et fleksibelt stativ, og ideen er, at du kan have en enkel bærbar skærmløsning til underholdning på farten. LG-skærmen leveres med virksomhedens WebOS-brugergrænseflade med masser af apps og enkle spil. TV’et har både fjernbetjening og stemmestyring som et almindeligt smart-TV, men den har også touchskærm.

LG StanbyGO sidder på et stativ, der giver dig mulighed for at dreje, vippe og flippe skærmen mellem liggende og stående tilstand.  (GIF-animation: LG)

Hvorfor ikke bare bruge en tablet?

Mange undrer sig måske over, hvad de skal bruge en skærm som denne til, når de allerede har en iPad eller en lignende enhed ved hånden. Men LG-skærmen er en mellemstor TV-skærm, som er mere velegnet til en social sammenhæng med flere seere på samme tid.

Selve skærmen bruger et 27-tommers IPS LCD-panel med Full HD-opløsning (1.920×1.080) og 60Hz, og den har både HDMI-indgang og indbyggede højttalere.

Batteritiden er begrænset til tre timer, men vi er ikke sikre på, om dette er målt ved fuld lysstyrke, og hvor godt skærmen faktisk er egnet til at bruge i dagslys. Det vil vi få at se ved en nærmere test!

Pris og tilgængelighed

LG StanbyME Go kan bestilles nu via LG’s amerikanske hjemmeside, for 1.000 dollars eller ca. 7.000 kroner. Det er i øjeblikket usikkert, om den også vil kunne leveres til Skandinavien. Hvis ikke, vil den være relativt nem at tage med hjem fra din næste udlandsrejse …

https://youtu.be/uiZhFd4Yhb4

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

LG kunne ikke lade være: Her er OLED M4, G4 og C4

0
Scroll to Top