Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Snart lanceres LG’s vaskesøjle i Skandinavien

LG WashTower er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler med hver sin tromle, dvs. to produkter oven på hinanden i stedet for to funktioner i én tromle.

Skrevet af / 13/06/2023 - 14:19
Snart lanceres LG’s vaskesøjle i Skandinavien

Bryggerset er alt for ofte hjemmets oversete rum, hvor krøllet tøj hober sig op, og skabene flyder over med vaske- og rengøringsmidler, lyder det fra LG, som mener, at det er nemt at organisere og skabe et harmonisk bryggers.

Smarte løsninger letter arbejdet og reducerer den tid, der bruges på vasketøjet, mener virksomheden og forklarer, at maskiner med tidsindstillede vaske letter planlægningen og gør det nemt at vaske, når det passer. Og med sensorer, der optimerer vaskeprogrammet, er der ingen grund til at tænke over valget af vaskeprogram – det tager maskinen sig af.

LG’s nye WashTower har tørretumbleren oven på vaskemaskinen med et fælles, integreret display for at frigøre plads i rummet.

Smarte funktioner og løsninger er vigtige for at gøre tøjvasken til en aktivitet, der ikke føles som en belastning. Vores nye WashTower letter arbejdet med funktioner som Smart Pairing, der automatisk overfører det anvendte vaskeprogram til tørretumblerens tørreprogram, og TurboWash, et program, der klarer en tøjvask på kun 39 minutter. WashTowers brugervenlige display er placeret mellem de to maskiner, hvilket forbedrer ergonomien, og fordi WashTower er stablet i højden, er den perfekt til mindre vaskerum,” siger Mats Haglund, produktspecialist for hvidevarer hos LG Nordic.

Hele vasketøjsbunken i én vask

For den store familie er stor kapacitet i både vaskemaskine og tørretumbler en nødvendighed for at spare både tid og energi. LG WashTower blev første gang vist frem på IFA i Berlin i september 2022, og her blev det oplyst, at kapaciteten var 13 kg vask og 10 kg tørring. I oktober sidste år blev det bekræftet, at produktet ville blive lanceret i Norden i 2023, og nu oplyses det, at WashTower rammer det nordiske marked i august i år. Specifikationerne er blevet justeret til 12 kg vask og 10 kg tørring, og produktet hedder nu LG WashTower Compact…

WashTower har de to bedste energiklasser for en vaskemaskine og tørretumbler, henholdsvis A og A+++, og ved hjælp af AI DDTM (Artificial Intelligence Direct Drive) kan vaskemaskinen ikke blot registrere vasketøjets vægt, men også tekstilernes art og derefter anvende det mest hensigtsmæssige vaskeprogram til hver vask, oplyser LG og fortæller, at man derved behandler vasketøjet mere skånsomt, så tekstiler og farver bevares længst muligt. Med Smart Pairing-funktionen synkroniseres vaskemaskinens indstillinger med tørretumblerens.

Pris och tilgængelighed

LG WashTower Compact vil fra august 2023 være tilgængelig i Elgigantens butikker, og prisen bliver 19.999 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Scroll to Top