Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Gør terrassedøren smart

Mange anskaffer sig en smart dørlås, men glemmer terrassedøren. Med Secuyou Smart Lock er bagvejen også sikret.

Skrevet af / 17/10/2021 - 09:11
Gør terrassedøren smart

Secuyou er en dansk specialist i smarte dørlåse til terrassen. Hvor Yale og deres Doorman nærmest har fået monopol på smart-låse til hoveddøren på vores breddegrader, håber Secuyou at opnå det samme med deres nøglefri Smart Lock terrassedørlås.

Ideen er, at husejere i mindre grad sikrer deres terrassedøre. Ofte kan man ligefrem glemme at låse terrassedøren, før man forlader hjemmet, eller man gider ikke gå gennem huset – måske til en anden etage – for at låse. Man skal jo bare lige ordne et lille ærinde …

Eller man er taget på ferie og sidder med følelsen af at have glemt noget. Så kommer man i tanke om, at det er terrassedøren, der står åben. Men der er ikke noget at gøre ved det, man er jo bortrejst.

Låser sig selv

Med Smart Lock håber Secuyou at kunne give lidt mere ro i sindet ved at løse dette problem. Låsen er automatiseret og låser selv, når man forlader huset. Hvis man også har et udvendigt håndtag, kan man få nøglefri adgang udefra med sin smartphone.

Læs også Smart-lås til dig der bor i lejelejlighed Yale Linus tilføjer ny funktionalitet til dørlåsen. Den ændrer lidt eller intet på ydersiden af døren, så bestyrelsen i boligforeningen ikke kan brokke sig, og viceværten kan stadig bruge hovednøglen.

Ikke stemmestyret

Desværre kan Secuyou Smart Lock ikke stemmestyres med hverken Google Assistant eller Apple HomeKit, men skal styres med sin egen app.

Hvordan autolåsen fungerer i praksis, hvis en voksen forlader huset, mens andre er hjemme, finder vi snart ud af, da vi har fået et sæt til test.

Pris og tilgængelighed

Secuyou Smart Lock koster 1.499 kroner og er tilgængelig nu. Husk, at man skal vælge venstre- eller højrevendt.

Mere info: secuyou.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top