TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gør terrassedøren smart

Mange anskaffer sig en smart dørlås, men glemmer terrassedøren. Med Secuyou Smart Lock er bagvejen også sikret.

forfatter
Publiceret 17/10/2021 - 09:11

Secuyou er en dansk specialist i smarte dørlåse til terrassen. Hvor Yale og deres Doorman nærmest har fået monopol på smart-låse til hoveddøren på vores breddegrader, håber Secuyou at opnå det samme med deres nøglefri Smart Lock terrassedørlås.

Ideen er, at husejere i mindre grad sikrer deres terrassedøre. Ofte kan man ligefrem glemme at låse terrassedøren, før man forlader hjemmet, eller man gider ikke gå gennem huset – måske til en anden etage – for at låse. Man skal jo bare lige ordne et lille ærinde …

Eller man er taget på ferie og sidder med følelsen af at have glemt noget. Så kommer man i tanke om, at det er terrassedøren, der står åben. Men der er ikke noget at gøre ved det, man er jo bortrejst.

Låser sig selv

Med Smart Lock håber Secuyou at kunne give lidt mere ro i sindet ved at løse dette problem. Låsen er automatiseret og låser selv, når man forlader huset. Hvis man også har et udvendigt håndtag, kan man få nøglefri adgang udefra med sin smartphone.

Læs også Smart-lås til dig der bor i lejelejlighed Yale Linus tilføjer ny funktionalitet til dørlåsen. Den ændrer lidt eller intet på ydersiden af døren, så bestyrelsen i boligforeningen ikke kan brokke sig, og viceværten kan stadig bruge hovednøglen.
Yale Linus SPREAD

Ikke stemmestyret

Desværre kan Secuyou Smart Lock ikke stemmestyres med hverken Google Assistant eller Apple HomeKit, men skal styres med sin egen app.

Hvordan autolåsen fungerer i praksis, hvis en voksen forlader huset, mens andre er hjemme, finder vi snart ud af, da vi har fået et sæt til test.

Pris og tilgængelighed

Secuyou Smart Lock koster 1.499 kroner og er tilgængelig nu. Husk, at man skal vælge venstre- eller højrevendt.

Mere info: secuyou.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Smart-hjem: Bedre kaffe fra smarte maskiner Teknologi-interesserede kaffedrikkere bør afgjort overveje en smart kaffemaskine. Smart-kaffe er bedre kaffe!
Robotplæneklippere er næste skridt for Segway Lover perfekt klippet græsplæne uden behov for kanttråd.
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend