Smart dørmand fra Yale

Nye smart-låse, som du kan snakke til - og som kan tale med dine andre smart-enheder.
forfatter

Yale-låse er et navn, som ikke behøver præsentation. Men de er kommet et stykke vej siden de låse, jeg husker fra barndommen.

Yale Doorman L3 og Yale Linus er to nye smart-låse. Begge låse styres af den nye Yale Access-app, og understøtter Google Assistant, Alexa, Phillips Hue, IFTTT og Airbnb.

Yale Doorman 3. Låsene kan samarbejde med smart home-systemer og nøgleservices af alle slags. (Foto: Yale)

Låsen leveres med nye funktioner, som automatisk låsning af døren, så døren låses op, når man er et par meter væk fra døren. En anden funktion er automatisk låsning med tidsforsinkelsen i op til 30 minutter.

Lås til lejligheder

Yale Linus er en app-styret motoriseret knap, der let monteres på indersiden af ​​døren uden behov for udskiftning af dørhåndtaget, låsekassen eller låsecylinderen. Den er defor egnet til lejligheder, hvor mange er nødt til at beholde det nøglesystem, der bruges af boligselskabet. Yale Linus kan også suppleres med et trådløst tastatur, der fastgøres på ydersiden af ​​døren. Ved hjælp af en sensor kan Yale Linus skelne mellem om døren faktisk er lukket eller åben og ikke bare låst eller låst op.

Yale Linus er lavet til at fungere med eksisterende låse i lejligheder. (Foto: Yale)

Kassen til begge låse leveres med en lille Wi-Fi-bro, der er placeret i en stikkontakt nær låsen. På den måde kan man se status, fjernstyre låsen, tildele eller fjerne adgang til appen eller koden, uanset hvor man er i verden.

Låsen kan åbnes med en mobil-app. Hvis man ikke har en mobil, må man vente udenfor. (Foto: Yale)

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce
Annonce

Læs også