TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gør din Yale Doorman smart

Ingen kodelås til hoveddøre er ligeså populær som Yale Doorman. Nu kan du helt enkelt gøre den smart, med app-styring.

forfatter
Publiceret 23/09/2022 - 16:07

Har du en kodelås af typen Yale Doorman, men ville du egentlig hellere have den mere moderne Doorman L3, uden at du dog finder det forsvarligt at bruge så mange penge på en ny lås, så har vi gode nyheder til deg: Det behøver du ikke! For nu er opgraderings-sættet Yale Access Module nemlig kommet.

Med dette nye modul kan ældre Yale Doorman-låse endelig tilsluttes til den nye app. Det kan betyde en ganske anden hverdag for de mange brugere, der bare bruger Doorman som en kodelås på den hjemlige hoveddør.

Nu kan man nemlig fjernstyre låsen med Yale Access-app’en. Du kan dermed se direkte på telefonen om døren er åben, lukket eller låst. Du kan få varslinger om at dit barn er kommet trygt hjem når skoledagen er overstået, og du kan lave midlertidige koder mens du er ude. For eksempel til rengøringshjælpen. Og slette adgangskoderne, når du ønsker det.

JULY_10_21 ACCESS MODULE AMAZON 2000x2000 IMAGES AW23
Foto: Yale

Mange nye funktioner

Yale Access Module tilføjer ældre Doorman-håndtag funktioner såsom automatisk oplåsning og forsinket automatisk låsning, præcis som både Yale Doorman L3 og Yale Linus kan.

I samme app kan du styre flere forskellige typer Yale-låse i samme hjem eller flere hjem (kolonihaven, sommerhuset, osv.). Access Module kan desuden tilsluttes smartstyring med Google Home, Alexa, Airbnb og IFTTT.

16-9_classic_alexa_google
Yale Access Module kan tilkobles til smarthøjttalere fra Google og Amazon. Foto: Yale

Enkel installation

En Bluetooth-modul passer ind i en port under batterihylstret på Yale Doorman V2, V2N og Classic. Der medfølger en Yale Connect Wi-Fi-bro, som tilslutter låsen til hjemmenetværket. Dermed kan du fjernstyre låsen med app’en, når du ikke er hjemme.

Foto: Yale

Yale Access Module: Pris og tilgængelighed

Produktet bliver tilgængeligt sidst i oktober, til en pris på ca. 1200 kroner.

Mere information: yalehome.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

En kommentar til “Gør din Yale Doorman smart”

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Følg Lyd & Billede