Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Dyson WashG1 lader dig moppe uden at gnubbe

Hvis der virkelig er brug for at skrubbe gulvene rene, kommer der nu avanceret hjælp fra Dyson.

Skrevet af / 14/05/2024 - 10:00
Dyson WashG1 lader dig moppe uden at gnubbe

Den britiske støvsugerproducent Dyson, som er blevet mere eller mindre synonym med poseløse støvsugere, har for nylig udvidet sit rengøringssortiment betydeligt. Ikke alene har de for nylig gjort et nyt forsøg med robotstøvsugere, men nu kaster de sig også over gulvvask med vådstøvsugeren Dyson Wash G1.

Læs også Ikke godt nok, Dyson Masser af avanceret teknologi hjælper ikke, hvis støvsugeren ikke har en plan for rengøringen.

Ifølge den demonstration, vi fik, virker den nye maskine faktisk rigtig smart. Den er udstyret med et mundstykke med to mikrofiberruller, der roterer i hver sin retning for virkelig at gnubbe gulvet. En vandtank sørger for, at rullerne konstant fugtes til det optimale niveau, så de ikke udtørrer eller efterlader våde spor.

Foto: Dyson

Men det virkelig smarte ser ud til at være, at alt hvad der suges op fra gulvet, går gennem et filter. Dermed havner snavset i et særligt rum, som man nemt kan tømme ud i skraldespanden, mens det mere finkornede snavs havner i tanken til beskidt vand, som man kan tømme ud i afløbet. Tanken skal være tilstrækkelig til hele 290 kvadratmeter gulv.

Effektiviteten af pletfjerningen afhænger af forholdet mellem gulvenes hydrering og den anvendte rotation. Vi har designet vores maskine til at give ejerne fuld kontrol, så de kan rengøre deres hjem effektivt,” siger Charlie Park, VP for gulvpleje hos Dyson.

Foto: Dyson

Man kan spørge sig selv, hvorfor dette er et separat produkt og ikke en kombineret støvsuger/moppe, som mange konkurrenter har lanceret. Dyson har forsøgt at lancere moppetilbehør til en støvsuger i form af Dyson V15’s Detect Submarine, men det var mere frustrerende end praktisk.

Læs også Tvivlsom vådmopning En fremragende støvsuger suppleret med et unødvendigt moppetilbehør.

Vi har større forhåbninger til denne, da de lader til at have løst alle de udfordringer, vi havde bemærket. I en fremtidig test får vi se, om den lever op til alle løfterne.

Pris og tilgængelighed

Dyson WashG1 lanceres i september til en pris på 5.090 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Lyd & Billede
Scroll to Top