TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arlo-produkter vokser og bliver XL

Batteritiden får et boost og holder dobbelt så længe.

forfatter
Publiceret 09/12/2022 - 14:06

Vi har tidligere testet Arlo Ultra 2 Spotlight Camera og fandt faktisk, at den var så god, at vi kårede det til Årets bedste smart home-produkter!

Med den oprindelige model, Arlo Ultra 2, får du bl.a. 4K-opløsning med HDR, op til 12 gange zoom og et synsfelt på 180 grader. Tovejslyd gør det muligt for dig at tale med personen, som står udenfor og vil have din opmærksomhed.

Arlo Ultra 2 XL. (Foto: Arlo)

Det, du får ekstra, når du køber den nye XL-model (udover at betale et par hundredelapper ekstra) er bedre batteritid. Det opladelige batteri på Arlo Ultra 2 holder i seks måneder. XL-modellens batteri holder ifølge oplysningerne dobbelt så længe, altså 12 måneder. Hvilket er meget rart og sparer tid og besvær.

Arlos overvågningskameraer skulle være enkle at installere, ifølge Arlo tager det kun et par minutter. (Foto: Arlo)

Også den tidligere testede Arlo Pro 4 fås nu som XL-model og hedder naturligvis Arlo Pro 4 XL. Batteritiden er også her blevet forbedret. Fra op til seks måneder til op til 12 måneder. Denne model passer til dig, der foretrækker at kunne tilslutte kameraet direkte til Wi-Fi uden en SmartHub. Opløsningen er 2K med HDR-farverum. Nattesyn, op til 12x zoom og 160 graders synsfelt.

Som alle Arlo-kameraer til udendørs brug kan XL-modellerne klare vores varierede klima med sol, sne og regn.

Pris og tilgængelighed

Arlo Ultra 2 XL koster 2.790 kroner. For Arlo Pro 4 XL er prisen 2.190 kroner.

Begge modeller er tilgængelige nu.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Endelig får Hegels forstærkere AirPlay 2 Hegels forstærkere får bedre streamingfunktion med AirPlay 2 og understøtter dermed også dit Smart Home bedre.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Et miniature-sundhedslaboratorium At holde styr på sit helbred for at få så godt velvære og så god livskvalitet som muligt er vigtigt. Men man tager sig ikke altid tid til at gå til lægen, for at tjekke den generelle status. Medmindre du virkelig føler dig syg, selvfølgelig.
Støvsuger bedre og spiser ikke ledninger Ny generation robotstøvsugere med kraftigere støvsugning og bedre gulvvask.
Skarpe og kloge kameraer D-Links nye overvågningskameraer til hjemmet har 2K-opløsning og kunstig intelligens.
Følg Lyd & Billede