TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mosquito-kysten vender tilbage

Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.

forfatter
Publiceret 09/04/2021 - 14:09

Der er faktisk gået hele 35 (!) år, siden Harrison Ford – i rollen som den hyperenergiske, desillusionerede familiefar Allie Fox – tog hele sin familie med til en back-to-nature-tilværelse i Sydamerikas jungle.

Ford & Co. flygtede fra det meningsløse amerikanske forbrugersamfund i en glimrende dramafilm instrueret af australske Peter Weir (The Way Back).

Jo længere vi kom ind i den medrivende historie, jo mere fanatisk og gal blev Allie, og familien og deres ve og vel blev i stadig større grad sat i baggrunden.

Nu kommer streaming-tjenesten Apple TV+ med en serie baseret på filmen (som igen er baseret på en roman af Paul Theroux). Den nye serie, The Mosquito Coast, har premiere på Apple TV+ den 30. april.

(Foto: Apple TV+)

Hovedrollen som Allie Fox spilles af den glimrende Justin Theroux, som vi sidst så i den meget vellykkede serie The Leftovers.

Læs også Gribende drama Hvordan kommer de efterlade videre, efter at 2 procent af Jordens befolkning pludselig forsvinder ud i den blå luft?

I andre ledende roller ses Melissa George, Logan Polish, Gabriel Bateman og Kimberly Elise. Neil Cross er seriens skaber, og instruktionen står Natalia Beristáin og Rupert Wyatt for. 1. sæson består af syv episoder.

Det er en serie, vi har store forhåbninger til!

PS: Nedenfor kan du se traileren til 1986-filmen.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Integreret arbejdshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbejdsstation til (hjemme)kontoret, der lover at være både stærk og intelligent.
Ud af mørket Er du træt af billedstøj og matte, udtværede farver, så er Logitech Litra Glow et billigt bud på løsningen.
Dell-PC'er til hverdagsbehov Fornuft og genbrugsmaterialer er kodeordene for de nye Dell Inspiron-modeller til hjemmekontor og rygsæk.
Dell XPS med større minimalisme 2022-generationen af ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 gange længere ind til benet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-mus, det nye MX mekaniske trådløse tastatur og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastatur skal hjælpe avancerede digitale skabere.
Dell-PC'er til fleksibelt arbejde Dell satser på den såkaldte hybride arbejdsplads - hvor man ikke kun arbejder på kontoret, men hvorsomhelst.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend