Nyhed

Mosquito-kysten vender tilbage

Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
forfatter

Der er faktisk gået hele 35 (!) år, siden Harrison Ford – i rollen som den hyperenergiske, desillusionerede familiefar Allie Fox – tog hele sin familie med til en back-to-nature-tilværelse i Sydamerikas jungle.

Ford & Co. flygtede fra det meningsløse amerikanske forbrugersamfund i en glimrende dramafilm instrueret af australske Peter Weir (The Way Back).

Jo længere vi kom ind i den medrivende historie, jo mere fanatisk og gal blev Allie, og familien og deres ve og vel blev i stadig større grad sat i baggrunden.

Nu kommer streaming-tjenesten Apple TV+ med en serie baseret på filmen (som igen er baseret på en roman af Paul Theroux). Den nye serie, The Mosquito Coast, har premiere på Apple TV+ den 30. april.

(Foto: Apple TV+)

Hovedrollen som Allie Fox spilles af den glimrende Justin Theroux, som vi sidst så i den meget vellykkede serie The Leftovers.

Gribende drama Hvordan kommer de efterlade videre, efter at 2 procent af Jordens befolkning pludselig forsvinder ud i den blå luft?

I andre ledende roller ses Melissa George, Logan Polish, Gabriel Bateman og Kimberly Elise. Neil Cross er seriens skaber, og instruktionen står Natalia Beristáin og Rupert Wyatt for. 1. sæson består af syv episoder.

Det er en serie, vi har store forhåbninger til!

PS: Nedenfor kan du se traileren til 1986-filmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.