TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan overlever du Zombie-apokalypsen

Razer klar med nyt aktivitetsarmbånd, der angiveligt kan redde dig fra angribende zombier!

forfatter
Publiceret 07/09/2015 - 20:18

Så har vi set det med! Et aktivitetsarmbånd, der ikke bare måler antal skridt og din forbrænding, men som kan redde dig fra zombie-apokalypsen ved at sende notifikationer og opkald direkte til dit håndled, så du har begge hænder fri til at bruge din økse på de fremadstormende udøde.

Ok, Razers nye reklamevideo (herunder) for det smarte aktivitetsarmbånd Razer Nabu skal nok tages med et gran salt, men alle de lovede funktioner skulle vist være gode nok!

Foto: Razer
Foto: Razer

Det nye armbånd er kompatibelt med både iOS (iPhone 5, 5S, 6) samt Android-mobiler med version 4.3 eller herover. Strømmen kommer fra et lithium-polymer batteri og kan angiveligt holde i seks dage, før armbåndet skal oplades.

Indbygget i armbåndet er et monokromt OLED-display (opløsning: 128 x 16 pixel) samt accelerometer. Parring med mobilen foregår via Bluetooth LE.

Foto: Razer
Foto: Razer

Prisen er angivet til USD 99,99 med tilgængelighed i USA til oktober. dansk pris og tilgængelighed kender vi endnu ikke, men Razers danske pr-medarbejder bekræfter, at det nye Razer Nabu også kommer i butikkerne på vores breddegrader.

Og her kommer så vejledningen i, hvordan Razer Nabu hjælper dig med at overleve Zombie-invasionen:

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skotske Revo laver fine radioer, men først nu i SuperSystem kan man få dem med både stereolyd, streaming og DAB.
Her er de mest interessante hovedtelefoner, som vi har set og hørt på årets IFA-messe.
Razer klar med nyt aktivitetsarmbånd, der angiveligt kan redde dig fra angribende zombier!
JBL er først i verden med trådløse, støjdæmpende hovedtelefoner med indbygget lydkalibrering.
Samsungs populære 8-serie kommer nu i både flad og buet udgave.
MusicCast er et navn, som man lige så godt kan vænne sig til. Det hedder nemlig Yamahas trådløse teknologi, som vi kommer til at se meget mere til.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend