Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Sådan overlever du Zombie-apokalypsen

Razer klar med nyt aktivitetsarmbånd, der angiveligt kan redde dig fra angribende zombier!

Skrevet af / 07/09/2015 - 20:18
Sådan overlever du Zombie-apokalypsen

Så har vi set det med! Et aktivitetsarmbånd, der ikke bare måler antal skridt og din forbrænding, men som kan redde dig fra zombie-apokalypsen ved at sende notifikationer og opkald direkte til dit håndled, så du har begge hænder fri til at bruge din økse på de fremadstormende udøde.

Ok, Razers nye reklamevideo (herunder) for det smarte aktivitetsarmbånd Razer Nabu skal nok tages med et gran salt, men alle de lovede funktioner skulle vist være gode nok!

Foto: Razer
Foto: Razer

Det nye armbånd er kompatibelt med både iOS (iPhone 5, 5S, 6) samt Android-mobiler med version 4.3 eller herover. Strømmen kommer fra et lithium-polymer batteri og kan angiveligt holde i seks dage, før armbåndet skal oplades.

Indbygget i armbåndet er et monokromt OLED-display (opløsning: 128 x 16 pixel) samt accelerometer. Parring med mobilen foregår via Bluetooth LE.

Foto: Razer
Foto: Razer

Prisen er angivet til USD 99,99 med tilgængelighed i USA til oktober. dansk pris og tilgængelighed kender vi endnu ikke, men Razers danske pr-medarbejder bekræfter, at det nye Razer Nabu også kommer i butikkerne på vores breddegrader.

Og her kommer så vejledningen i, hvordan Razer Nabu hjælper dig med at overleve Zombie-invasionen:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top