IFA 2015

Technics fortsætter sit comeback med en ny pladespiller, trådløs hi-fi og HD-hovedtelefoner.
Annonce
Annonce
forfatter

Mange af os, der voksede op i 70’erne og 80’erne, husker Technics’ hi-fi, også pladespillerne. Den yngre generation kender måske DJ-klassikerne SL1200, 1210 og så videre, men det er længe siden, de gik ud af produktion.

Sidste år relancerede Panasonic Group mærket Technics med svinedyre high-end-forstærkere og højttalere. I år fortsætter de blandt andet med en helt ny pladespiller.

Læs testen af ​​Technics dyreste anlæg her.

Foreløbig er det bare en prototype, og den kommer ikke til salg før engang i 2016. Men det ligner allerede noget, vi gerne vil have fat på. Og hvert fald teste.

Pladespilleren har ikke fået nogen specifikationer endnu, men den bliver direkte drevet med børsteløse motorer og hurtig opstart og stabil rotation.

IFA_Technics-Grand-Class-Music-Server-ST-G30-whole
Technics ST-G30 musikserver. Foto: Technics.

Længe før pladespilleren er i butikkerne, kommer Technics Grand Class G30-serien med en ST-G30 musikserver (billedet herover) og en SU-G30 netværksafspiller med indbygget 50 W forstærker (billedet nedenfor).

Musikserveren har indbygget cd-afspiller, så du kan rippe cd’er bit-perfekt og gemme dem på serverens indbyggede SSD-drev.

Netværksafspilleren, som understøtter tilslutning via DLNA, Wi-Fi (AirPlay) Ethernet, USB og Bluetooth, skal efter sigende have en ekstremt lav jitter og baggrundsstøj. Digitalkonverteren arbejder for øvrigt op til 384 kHz/32-bit, og understøtter afspilning af DSD filer: DSD11.2 MHz.

Den har også pladespillerindgang og analog lydindgang.

IFA_Technics-Grand-Class-Network-Audio-Amplifier-SU-G30-Main
Technics SU-G30 netværksafspiller. Foto: Technics.

Der kommer også et eksklusivt alt-i-et-anlæg, kaldet SC-C500, med cd-afspiller og højttalere, der spreder lyden 270 grader, samt en EAH-T700 hovedtelefon til den kræsne, som vil strække sig helt til 100 kHz (!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også

Kan det blive det næste store inden for billyd?
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Skal udfordre Volkswagen og Skoda.
Renaults ikoniske minibil bliver elektrisk, men du må vente på den.
Dårligt batteri på Sonos Move? Nu kan du skifte det selv.
Når lanceringfesten holdes på nettet, kan man lige så godt gøre det ekstravagant.
Succesforfatteren bag “Bosch” udgiver ny serie på Netflix.
Ny infotainment-skærm dækker hele instrumentbrættet.
Acers chromebook-nyheder har mere power end mange PC-bærbare.
Samsungs nye trådløse hørepropper kommer med intelligent aktiv støjreduktion.
Ligesom sidste år kommer dette års Samsung Galaxy S-serie i tre forskellige udgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
Anvendelig 35 mm til Sony full-frame.
Optrapper kampen mod Sonos med Sound Bar 550.
Eksternt grafikkort giver den kompakte bærbare ekstra kræfter til spil både hjemme og ude.