Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Lenovo præsenterer nye produkter ved virtuel MWC

Chromebooks, nye skærme og en række potente nye ThinkPads er blandt Lenovos nyheder, som netop er blevet præsenteret på Mobile World Congress.

Skrevet af / 25/06/2021 - 17:57
Lenovo præsenterer nye produkter ved virtuel MWC

Årets Mobile World Congress bliver grundet corona-pandemien en hybridforestilling med fysisk og virtuelt fremmøde. Lenovo valgte det virtuelle format og har netop lanceret en række nye produkter i forbindelse med den store mobilmesse. Herunder to Chromebooks i form af IdeaPad 5i og IdeaPad Flex 5i. Samtidig lanceres den mobile skærm L15 Mobile Monitor. Og til de professionelle den kraftfulde ThinkPad X1 Extreme.

IdeaPad 5i Chromebook
IdeaPad 5i Chromebook. (Foto: Lenovo)

Chromebooks

IdeaPad 5i Chromebook vejer blot 1,42 kilo og kommer med 14,6″ skærm. Den fås med op til 11. generations Intel Core i5-processor, op til 512 GB lagerplads og op til 8 GB hukommelse. Den gemmer desuden på et bredt udvalg af USB-porte og WiFi 6 for en hurtig internetforbindelse. Maskinen kommer på markedet til juli og koster fra EUR 399.

IdeaPad Flex 5i Chromebook
IdeaPad Flex 5i Chromebook. (Foto: Lenovo)

IdeaPad Flex 5i Chromebook er en fleksibel bærbar, der kommer med et 360 graders hængsel, som gør det muligt at bruge den 13,6 tommer store computer til et væld af forskellige opgaver, lover Lenovo.

Computeren vejer 1,35 kilo, og under hjelmen gemmer den bl.a. på op til 11. generations Intel Core i5-processor, 8 GB hukommelse, en SSD på 512 GB og Bluetooth 5.1. Den kan desuden opgraderes med Lenovo Digital Pen.

Også IdeaPad Flex 5i kommer til koste EUR 399 og vil være tilgængelig i løbet af den kommende uge.

Lenovo L15 Mobile Monitor
Lenovo L15 Mobile Monitor. (Foto: Lenovo)

Mobil ekstra skærm

L15 Mobile Monitor er en 15,6″ stor skærm med Full HD-opløsning, og med tilslutning via USB-C kan den bruges som en ekstra skærm til din computer eller sågar din telefon, når du arbejder på farten. Skærmen vejer 860 gram og måler 6mm i tykkelsen. Den kommer på markedet til september til en pris på EUR 299.

ThinkPad X1 Extreme (4th Gen)
ThinkPad X1 Extreme (4th Gen). (Foto: Lenovo)

Til de professionelle

Lenovo har også lanceret en kraftfuld bærbar til de profesionelle brugere i form af 4. generation af den kraftfulde ThinkPad X1 Extreme.

Maskinen kommer med 16” skærm (16:10 format), op til 4K-opløsning, op til 10 timers batterilevetid, op til Intel Core i9 H-series vPro Processor, op til 64 GB RAM, op til 2 TB PCIe Gen 4 SSD og op til NVIDIA GeForce RTX 3080 16 GB.

På trods af at være en højtydende computer vejer den blot fra 1,81 kg og har en tykkelse på 17,7 mm. Alligevel er der plads til et avanceret hybridt kølesystem med luftindtag gennem tastaturet, forklarer Lenovo i en pressemeddelelse.

ThinkPad X1 Extreme (4th Gen) kommer på markedet til august og koster fra EUR 2.099.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Lyd & Billede
Scroll to Top