TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Philips satser på sport

At gå efter at blive det førende premium-mærke inden for træningshørepropper er at sigte højt – men det er lige præcis, hvad Philips gør.

forfatter
Publiceret 29/01/2022 - 20:01

I løbet af 2022 vil Philips opdatere deres sportsserie, som hører under GO-konceptet, med bl.a. A7507 TWS – trådløse hørepropper med aktiv støjreduktion.

Producenten siger, at hørepropperne tilbyder enestående lydkvalitet, uanset hvor eller hvordan man træner. I et støjfyldt fitnesscenter eller udendørs i blæsevejr. Dette løfte skal indfries ved hjælp af en kombination af store grafenbelagte drivere med lav forvrængning samt kompatibilitet med lydformaterne LDAC og AAC.

A7507 BK 360 RGB
(Foto: Philips)

Derudover fortæller Philips, at de har udstyret A7507 med mikrofoner med Bone Conduction-teknologi for at sikre taleklarhed og garantere krystalklar samtalekvalitet, selv når man er ude og løbe eller befinder sig i støjende omgivelser.

Hørepropperne har justérbar aktiv støjreduktion, som også skal inkludere aktiv vindstøjsreduktion.

Læs også Træningshørepropper uden pjank Trådløse træningshørepropper med ørebøjler og uden en masse “ekstra-af-alting” kan være lige, hvad man har brug for. Hvis altså de sidder, hvor de skal, og leverer på lyden.

Vi har i skrivende stund ingen oplysninger om, præcis hvornår Philips A7507 TWS kommer på markedet, eller hvad det kommer til at koste. Men når hørepropperne dukker op, vil de angiveligt have otte timers spilletid og yderligere 21 timer fra ladeetuiet.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Seriøs lyd til en rimelig pris Hvis du går et trin ned fra topmodellerne, kan du få næsten lige så god lyd for meget færre penge.
Farvel, støj! Sony overgår sig selv med de nye WH-1000XM5. Klasseledende støjreduktion, bedre lyd og bedre komfort end nogensinde.
Shure giver gylden lyd til lavpris Shure Aonic 40 går efter deres egen storebror, og på enkelte områder har den billigere model overtaget.
PSB-hovedtelefoner tilpasser sig din hørelse PSB M4U 8 MKII har digital støjreduktion og tilpasser sig brugerens hørelse. Men de er ikke uden svagheder.
Verdenspremiere: Sennheiser har gjort det igen Sennheiser har endnu en gang forbedret deres bedste trådløse hørepropper. Momentum True Wireless 3 er en sand fornøjelse.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend