Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sennheiser Accentum Plus: Bedre lyd for pengene?

Sennheisers nye Accentum Plus hovedtelefoner kombinerer premium-funktioner med solid batteritid.

Skrevet af / 20/02/2024 - 09:07
Sennheiser Accentum Plus: Bedre lyd for pengene?

Accentum Plus bygger videre på succesen fra Momentum 4, men til en mere overkommelig pris. Den er en tand bedre end Accentum Wireless og har bl.a. en bæretaske, som dens lillebror mangler.

Sennheiser_ACCENTUM_Plus_Black_Folded_wCase Sennheiser_ACCENTUM_Plus_White_Folded_wCase
<
>
Foto: Sennheiser

Accentum Plus har også et touchpanel på ørekopperne, hvor Accentum Wireless kun har fysiske knapper. Vi loves desuden samme lydkvalitet, støjreduktion og komfort som med Sennheisers Momentum-topmodel.

Batteritiden for Accentum Plus er, ligesom for lillebroren, opgivet til hele 50 timer med støjreduktion slået til. Og efter 10 minutters opladning fra afladet tilstand får du op til fem timers spilletid. Du kan endda lytte, mens hovedtelefonerne oplades.

Foto: Sennheiser

Bedre lyd med aptX Adaptive

Accentum Plus har desuden aptX Adaptive-lydcodec, som også har indbygget aptX HD-lydkvalitet. Ikke et ord om Snapdragon Sound eller aptX Lossless, hvilket helt sikkert ville blive annonceret, hvis det var tilfældet.

Læs også Fabelagtigt gode til få penge Sennheiser er fuld af løfter og lovord om Accenture Wireless - deres bedste hovedtelefoner til den halve pris. Og de indfrier!

Vi bliver lovet dynamisk og detaljeret lyd med de 37 mm store drivere, og lyden kan delvist tilpasses brugerens præferencer med Sennheisers Sound Personalisation-tilstand. Dette gøres i mobilapp’en.

Foto: Sennheiser

Vinklede drivere

Det, der ikke nævnes i pressemeddelelsen, men som vi ved – fordi vi allerede har fået Accentum Plus til test – er, at driverne er vinklet skråt indefter for at give en mere naturlig lyd. Accentum Wireless har derimod plane drivere, så vi forventer, at lyden vil være forskellig mellem de to.

Senheiser_ACCENTUM_Plus_White_Lifestyle_Female2
Foto: Sennheiser

Sennheiser Accentum Plus: Pris og tilgængelighed

Accentum Plus er tilgængelig nu i farverne sort eller hvid til 1.799 kroner.

Mere info: sennheiser-hearing.com

Læs også Stjernestøv fra Sennheiser Efter tre år har Sennheiser endelig opdateret sine trådløse Momentum-hovedtelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top