Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Smart og fleksibel soundbar

Den lækre Fidelio HTL9100 fra Philips, er en soundbar med aftagelige højttalere. Du bestemmer selv, om den skal levere 2.1 eller surroundlyd.

Skrevet af / 10/01/2013 - 16:02
Smart og fleksibel soundbar

Soundbars er den nemmeste måde at få meget bedre tv-lyd på. Men de færreste af dem leverer nogen særlig overbevisende surroundeffekt på film. Fidelio HTL9100 lover at være undtagelsen.

Philips satser hårdt på Fidelio som mærkevare for produkter med ekstra god lyd, og denne unikke soundbar skal ramme plet hos alle, der kræver god lyd i stuen. Og samtidig vil have en diskret og fleksibel højttalerløsning.
Den har nemlig to højttalere – en på hver side – som kan tages af og sættes bag eller ved siden af sofaen. En smart løsning for dem, som ikke vil have højttalere hængende på væggen på permanent basis. Begge højttalere er trådløse, så man slipper for at trække højttalerledninger over gulvet for at få surroundlyd.

Man behøver ikke at koble dem til et lokalt netværk, sender og modtager sidder nemlig i Fidelio HTL9100 og streamer lyden ukomprimeret direkte til baghøjttalerene.

Bedst af alt, højttalerne har indbygget genopladelige batterier, med omkring 10 timers drift, og lader, når de er tilsluttet soundbaren foran tv´et .

Philips fortæller, at en sensor registrerer om soundbaren ligger på et bord eller er monteret på væggen og justerer lyden derefter. Soundbaren, som kommer til salg i maj 2013, har en ekstra HDMI-indgang, således at man kan tilslutte en spilkonsol eller en anden lydkilde, og den har desuden trådløs Bluetooth-overførsel. Således at man kan streame musik fra smartphone eller tablet til soundbaren.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top