TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lemus i ekstra længde

Lemus Home Classic 1800 er ny topmodel, der spiller højere og dybere. Samtidig kan Lemus-højttalerne nu købes i HiFi Klubbens butikker.

forfatter
Publiceret 14/10/2021 - 14:45

Danske Lemus er kendt for sine lydmøbler, hvor aktive højttalerne er indbygget i en skænk eller TV-bænk. Vi har tidligere testet Lemus Home 1500 og den mindre Lemus Home Artistic, og begge var rigtig vellykkede. Men nu sætter Lemus trumf på med en rigtig stor højttaler på intet mindre end 180 cm i bredden!

Lemus Home Classic 1800 er udstyret med fire 8″ basenheder fra SB Acoustics. Det er samme enhed som i Classic 1500, bare dobbelt op i antal. Sammen med to specialudviklede 30 mm tekstil dome-tweetere med waveguide loves en eminent spredningskarakteristik i rummet og optimeret taleforståelighed ved film og TV.

Læs også TV-møblet er proppet med højttalere Lemus’ TV-møbel kan andet og mere end bare at se godt ud. Bag stoffet gemmer der sig et par kompetente aktive højttalere.

1800-modellen er en videreudvikling af Lemus HOME Classic 1200/1500, og den kan stadig fås i flere træsorter og med forskellige frontcovers. TV’et kan tilsluttes vha. HDMI ARC, optisk og analog phono, mens musik kan afspilles vha. Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Bluetooth og Spotify Connect.

Lemus Home Classic 1800 er en velvoksen højttaler på 180 cm i bredden. (Foto: Lemus)

En blåstempling

Samtidig med familieforøgelsen har Lemus indgået et forhandlersamarbejde med HiFi Klubben, hvilket direktøren ser som en blåstempling.

Vi får en ekstremt stærk partner med næsten 100 butikker spredt ud på vores kernemarkeder Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Det betyder, at vi har en salgskanal i en skala, det ville tage årevis at bygge op gennem selvstændige butikker,” siger Rasmus Kastrup, direktør i Lemus.

Læs også Soundbars kan kun drømme om denne lyd! Lemus Home Artistic er et dansk lydmøbel, der bejler til minimalistiske interiørbevidste. Og skyder papegøjen lige i halefjerene.

I det første samarbejdsår forventer Lemus, at der hos HiFi Klubben afsættes mere end 1000 lydmøbler. Det er selskabets Home-serie, der vil være at finde hos HiFi Klubben.

Lemus Home Classic 1800 koster 24.999 kroner i væghængt udgave. Et metalstel kan tilkøbes for 1.999 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend