Nyhed

Lemus i ekstra længde

Lemus Home Classic 1800 er ny topmodel, der spiller højere og dybere. Samtidig kan Lemus-højttalerne nu købes i HiFi Klubbens butikker.
forfatter

Danske Lemus er kendt for sine lydmøbler, hvor aktive højttalerne er indbygget i en skænk eller TV-bænk. Vi har tidligere testet Lemus Home 1500 og den mindre Lemus Home Artistic, og begge var rigtig vellykkede. Men nu sætter Lemus trumf på med en rigtig stor højttaler på intet mindre end 180 cm i bredden!

Lemus Home Classic 1800 er udstyret med fire 8″ basenheder fra SB Acoustics. Det er samme enhed som i Classic 1500, bare dobbelt op i antal. Sammen med to specialudviklede 30 mm tekstil dome-tweetere med waveguide loves en eminent spredningskarakteristik i rummet og optimeret taleforståelighed ved film og TV.

TV-møblet er proppet med højttalere Lemus’ TV-møbel kan andet og mere end bare at se godt ud. Bag stoffet gemmer der sig et par kompetente aktive højttalere.

1800-modellen er en videreudvikling af Lemus HOME Classic 1200/1500, og den kan stadig fås i flere træsorter og med forskellige frontcovers. TV’et kan tilsluttes vha. HDMI ARC, optisk og analog phono, mens musik kan afspilles vha. Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Bluetooth og Spotify Connect.

Lemus Home Classic 1800 er en velvoksen højttaler på 180 cm i bredden. (Foto: Lemus)

En blåstempling

Samtidig med familieforøgelsen har Lemus indgået et forhandlersamarbejde med HiFi Klubben, hvilket direktøren ser som en blåstempling.

Vi får en ekstremt stærk partner med næsten 100 butikker spredt ud på vores kernemarkeder Danmark, Sverige, Norge, Holland og Tyskland. Det betyder, at vi har en salgskanal i en skala, det ville tage årevis at bygge op gennem selvstændige butikker,” siger Rasmus Kastrup, direktør i Lemus.

I det første samarbejdsår forventer Lemus, at der hos HiFi Klubben afsættes mere end 1000 lydmøbler. Det er selskabets Home-serie, der vil være at finde hos HiFi Klubben.

Lemus Home Classic 1800 koster 24.999 kroner i væghængt udgave. Et metalstel kan tilkøbes for 1.999 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.