TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IW150A: Ny surround-højttaler fra M&K Sound

In-wall-højttalerne fra IW150-serien skal være specielt udviklet til Dolby Atmos.

forfatter
Publiceret 01/07/2022 - 11:04

Danske M&K Sound er kendt for deres eksklusive højttalere til professionel brug såvel som deres potente hjemmebioløsninger, og her på Lyd & Billede har vi lang og positiv erfaring med THX-højttalerne i S150-serien. Nu har de udklækket en ny model til indbygning i væg eller loft!

Læs også M&K Sound S-150 THX, 7.1 Selv efter mere end 20 år på markedet er biografhøjttalerne fra M&K Sound stadig blandt de bedste i deres klasse.

M&K Sound IW150A: Loftshøjttaler til Dolby Atmos

Den nye model IW150A er lavet til indbygning i loft eller væg og skal være særdeles velegnet som højdekanal i et Dolby Atmos/DTS:X-baseret hjemmebiosystem.

Med to eller fire sådanne højttalere monteret over lyttepositionen kan man opnå en helomsluttende, tredimensionel lydeffekt på indhold, der understøtter det. Men ifølge producenten fungerer IW150 også godt til andre formål, f.eks. et multirumssystem til musik.

IW150A Angle Front 989x893 1 IW150A Grill 989x893 1 IW150A Angle A 989x893 1 IW150A Angle B 989x893 1 IW150A Back 989x893 1
<
>
IW150A-højttaleren er udstyret med en enkelt diskant-dome og to bas/mellemtone-enheder, som klangligt er afstemt med de øvrige højttalere i 150- og 300-serierne. (Foto: M&K Sound)

M&K tilbyder nu både front-, center- og baghøjttalere til indbygning i væg. Med IW150, IW150T, IW150A og den tidligere introducerede in-wall subwoofer IW28S mener M&K, at de nu kan tilbyde en komplet in-wall surround-opsætning i referenceklassen.

Måske var det noget til drengeværelset eller kælderstuen?

Læs også Bas, mere bas, dræberbas! Danske M&K Sound lover både højere og dybere bas – nu også med granvoksne 15-tommere!
x10 header

Pris og tilgængelighed

M&K Sound IW150A bliver tilgængelig fra juli 2022 og koster 1.099 dollars pr. styk.

Se specifikationerne her.

Læs også Masser af bas på meget lidt plads På udkig efter en kraftig subwoofer, der ikke fylder alverden? M&K Sound V10+ lover ægte dybbas fra en lille kasse.
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mindre og billigere Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ud, som om Sonos' planlagte Sub Mini bliver nogle måneder forsinket.
Soundbar til få hundrede kroner Creative Stage Air V2 er en en bærbar, batteridreven soundbar til næsten ingen penge
Hvor godt lyder Samsungs ultraslanke soundbar? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tyndeste soundbar, vi har set, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også nogle tricks, som gør den ekstra nem at placere.
En velkommen oplevelse med blødere tonalitet Vi kan kun være enige i, at teknologi skal være for alle. Men behøver man pakke den ind i sludder?
Vi tabte kæben De små KEF LSX II er de bedste trådløse stereohøjttalere i prisklassen.
TAD er tilbage med ny højttaler TAD-CR1TX bliver ikke ligefrem billig.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend