Nyhed

M&K Sound lancerer ny kompakt subwoofer

På udkig efter en kraftig subwoofer, der ikke fylder alverden? M&K Sound V10+ lover ægte dybbas fra en lille kasse.
forfatter

Danske M&K Sound er kendt for deres hårdtslående subwoofere og højttalere, der er anerkendt af såvel professionelle lydteknikere som kræsne hjemmebiofans. Vi har stadig susen for ørerne fra dengang et komplet M&K Sound THX-system gæstede vores testrum!

Nu er den danske producent så tilbage med en ny subwoofer, denne gang af den mere civiliserede, stuevenlige slags. Alligevel loves der masser af punch og dyb, dyb bas …

mk3 mk4 mk5
<
>
(Foto: M&K Sound)

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nye subwoofer går under navnet V10+ Compact og er en fiks lille terning. Kabinettet fås i sort eller hvid silkemat finish; det er afrundet i kanterne og har en praktisk stoffront, der fastgøres med magneter.

Subwooferen har en 10 tommers basenhed, der drives af en 300 watt forstærker – 100 watt mere end forgængeren V10 Compact. Frekvensområdet er opgivet til 24-200 Hz (+/-2 dB), mens den strækker sig helt ned til 20 Hz ved -6 dB.

V10+ er også udstyret med analoge ind- og udgange, så den kan sluttes til en stereo- eller surround-opsætning.

Fladpakket jordskælv Endelig en interiørvenlig subwoofer, der giver ordentlig fysisk bas! Ja, den koster, men det betaler sig tilbage i form af fornemme bastoner på musik og heftige effekter på film. I et slankt format, der kan hænges på væggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall

Pris og tilgængelighed

M&K Sound V10+ Compact bliver tilgængelig til efteråret til en vejledende pris af 9.290 kroner.

(Foto: M&K Sound)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.