TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

M&K Sound lancerer ny kompakt subwoofer

På udkig efter en kraftig subwoofer, der ikke fylder alverden? M&K Sound V10+ lover ægte dybbas fra en lille kasse.

forfatter
Publiceret 30/08/2021 - 14:54

Danske M&K Sound er kendt for deres hårdtslående subwoofere og højttalere, der er anerkendt af såvel professionelle lydteknikere som kræsne hjemmebiofans. Vi har stadig susen for ørerne fra dengang et komplet M&K Sound THX-system gæstede vores testrum!

Læs også M&K Sound S-150 THX, 7.1 Selv efter mere end 20 år på markedet er biografhøjttalerne fra M&K Sound stadig blandt de bedste i deres klasse.

Nu er den danske producent så tilbage med en ny subwoofer, denne gang af den mere civiliserede, stuevenlige slags. Alligevel loves der masser af punch og dyb, dyb bas …

mk3 mk4 mk5
<
>
(Foto: M&K Sound)

M&K Sound V10+ Compact Subwoofer

Den nye subwoofer går under navnet V10+ Compact og er en fiks lille terning. Kabinettet fås i sort eller hvid silkemat finish; det er afrundet i kanterne og har en praktisk stoffront, der fastgøres med magneter.

Subwooferen har en 10 tommers basenhed, der drives af en 300 watt forstærker – 100 watt mere end forgængeren V10 Compact. Frekvensområdet er opgivet til 24-200 Hz (+/-2 dB), mens den strækker sig helt ned til 20 Hz ved -6 dB.

V10+ er også udstyret med analoge ind- og udgange, så den kan sluttes til en stereo- eller surround-opsætning.

Læs også Fladpakket jordskælv Endelig en interiørvenlig subwoofer, der giver ordentlig fysisk bas! Ja, den koster, men det betaler sig tilbage i form af fornemme bastoner på musik og heftige effekter på film. I et slankt format, der kan hænges på væggen.
Sigberg Audio Inkognito 12 onwall

Pris og tilgængelighed

M&K Sound V10+ Compact bliver tilgængelig til efteråret til en vejledende pris af 9.290 kroner.

(Foto: M&K Sound)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend