TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Højoktan soundbar fra Porsche Design

Med udstødningen fra en Porsche 911 bør denne soundbar byde på benhård boxer-lyd. Men du gætter næppe prisen!

forfatter
Publiceret 07/11/2022 - 15:42

Porsche Design fornægter sig ikke: Udover masser af tøj og solbriller til fanatiske fans af bilmærket fra Stuttgart leverer de også en række lydprodukter med Porsche-logoet på. Denne gang har de taget den hele vejen med en soundbar baseret på udstødningsrørene fra en Porsche 911!

Porsche 911 Soundbar Pro 2.0 er baseret på udstødningen fra en Porsche 992 GT3. (Foto: Porsche Design)

Porsche Design 911 Soundbar 2.0 Pro

Porsche Design har lavet en del småvulgære udstødningshøjttalere tidligere, men denne model er den hidtil sejeste. 911 Soundbar 2.0 Pro er udstyret med et kraftig Dolby Atmos-kompatibelt lydanlæg og kan enten hænges på væggen eller placeres på et bord.

Soundbaren er 1,5 meter bred og vejer hele 65 kilo! Det kraftige udstødningssystem må antages at være årsag til en god del af vægten. Det er nemlig hentet fra bagpartiet af en Porsche 992 GT3.

Højttalerkonfigurationen er af typen 2.1.2 og yder 300 watt. Porsche-soundbaren understøtter i øvrigt moderne lydformater som Dolby Atmos og DTS HDR, med HDMI-indgang for tilslutning til TV’et. Højttaleren understøtter også Apple AirPlay 2, indebygget Chromecast og har multirumsfunktionalitet sammen med andre Porsche-højttalere.

Udstødningsdelen er ikke bare dekorativ(!), men er en aktiv del af subwooferen i lydanlægget. At dømme efter lyden fra originalbilen bør denne soundbar lyde temmelig råt!

Porsche-soundbaren fremstilles kun i 500 eksemplarer. (Foto: Porsche Design)

Pris og tilgængelighed

Vi kan godt se for os, at Porsche-soundbaren vil tage sig godt ud i en højprofileret garage fuld af blankpolerede sportsvogns-klenodier. Men du skal være klar på at punge ud.

Porsche Design 911 Soundbar 2.0 Pro er tilgængelig nu til en pris på 8.990 euro, det vil sige omkring 67.000 kroner plus moms. Men selv om pengene sidder løst, skal du være hurtig, for den fremstilles kun i 500 eksemplarer.

Obs! Hvis du synes, at prisen er lige i overkanten for en soundbar, har Porsche Design også andre soundbars på menuen, som er lidt mindre outrerede, både når det gælder udseende og pris.

Læs også En soundbar fra … Porsche? Pas på, Sonos og Samsung! Porsches nye soundbar ligger og lurer i svinget.
Porsche Design PDB90 NEW
Læs også Rålækker Porsche Design gamingskærm Porsche Design gaming-skærm fra AOC er dyr, men den er også en af de allerbedste, vi har testet. Også god til grafisk arbejde.
AOC Porsche Design PD32M SPREAD
Læs også Se lige denne Porsche Design-skærm! Superlækker 32 tommers gaming-skærm med 144 Hz og 4K-opløsning, inspireret af Porsche.
Porsche Design AOC Agon Pro PD32M scaled 1

Tekniske specifikationer

 • 2.1.2 Virtuelt surroundsystem
 • Originalt udstødningssystem til Porsche 992 GT3
 • 300 watt systemeffekt
 • 4K-kompatible HDMI-porter
 • Bluetooth 5.0
 • Dolby Atmos, DTS-HD, streaming: Apple AirPlay 2, indbygget Chromecast for multirum og diverse streaming-leverandører, Spotify Connect
 • Dimensioner: ca. 1.500 x 460 x 500 mm
 • Vægt: Ca. 65 kg

Begrænset oplag på 500 eksemplarer til hele verden.
Bygget i Tyskland.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 800 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)

Læs mere om soundbars

Årets bedste soundbars 2022-2023

Sådan får du MEGET bedre TV-lyd

De fleste TV-skærme lyder tamt og tyndt. Med en soundbar kan du opnå en massiv lydforbedring – og det behøver ikke at koste kassen!

Sony HT-A5000

Det bedste Sony-køb?

Sonys mellemste soundbar giver den en ekstra skalle med overbevisende surround-lyd. Men hvor god er HT-A5000 i forhold til Sonos Arc?

Devialet Dione

Devialets første soundbar på testbænken

Devialet Dione giver TV-lyden et gedigent løft, og samtidig fungerer den fremragende til musik. Men det koster!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

Billig og god subwoofer? Med Monitor XT10 får du de ekstra basoktaver til en rigtig god pris
Lyd og lys i vintermørket: Ny højttaler fra IKEA og Sonos Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.
Snart kommer den også hertil Nu forstår HomePod mini snart dansk.
Små magiske højttalere De over 50 år gamle højttalere har aldrig været bedre end nu, og de leverer noget, få andre højttalere formår.
5 tips til bedre soundbar-lyd Har du lige købt dig en ny soundbar? Her er nogle enkle tips, som gør opsætningen til en leg!
Fem årtier med Polk Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere i 50 år. R200AE er en jubilæumsmodel, signeret af firmaets grundlægger.
Følg Lyd & Billede