TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

High-end soundbar bliver endnu bedre

B&W opgraderer deres Panorama soundbar i form af den nye Panorama 2.

forfatter
Publiceret 05/10/2012 - 10:06

Lydkvaliteten fra soundbaren B&W Panorama var noget af det bedre, man kunne forvente af en soundbar, specielt med tanke på, at den ikke havde separat subwoofer, men fik alt bas fra sine integrerede kevlarelementer.

Lyden fra Panorama 2 er, skal vi tro B&W, endnu bedre. Desuden får den endelig HDMI-tilslutninger i form af tre indgange og en udgang. Endelig kan man altså tilslutte både Blu-ray-afspilleren, dekoderboksen og spilkonsollen med HDMI og dermed dekode ægte, højopløst surroundlyd.

B&W Panorama 2 ligner vældig meget sin forgænger. Med andre ord, en lækkerbidsken.

Højttalerelementerne er helt nye siden sidst. Totalt ni stykker med fem af dem til centerkanalen, herunder to bashøjttalere, to mellemtoner og en aluminiumdiskant med B&W´s Nautilus-teknologi. De andre fire elementer bruges til venstre, højre og bag kanaler for at give illusion af ægte surroundlyd.

Til at drive elementerne sidder seks Klasse D-forstærkere med total effekt på 175 watt. Digital signalprocessering bruges til at give illusionen af surroundlyd, og ønsker du ordentlig dybbas, kan du tilslutte en ekstern subwoofer.

Soundbaren har en indbygget sensor, som aktiverer displayet på Panorama 2, når brugerens hånd kommer i nærheden.

Vi har endnu ikke fået oplyst prisen i Danmark, men i Storbritannien bliver prisen 1.650 pund, som er i overkanten af 15.000 kroner, altså billigere end forgængerens prisseddel på 18.000 kroner.

www.hifiklubben.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend