TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Endelig en centerhøjttaler fra Magico!

Magicos nye S-serie har fået den matchende centerhøjttaler SCC. For den som ønsker en hjemmebiograf dyrere end et halvt kongerige.

forfatter
Publiceret 30/11/2012 - 13:35

Endelig har high-end producent Magico lavet deres første centerhøjttaler for at matche den nyeste S-serie.

Højttaleren er selvfølgelig lavet for at matche resten af familien hvad klangbalance og opløsning angår, og baseret på vore egne erfaringer med Magico har vi ikke småting af lydoplevelser i vente.

Traditionen tro er centerhøjttaleren SCC lavet for at kunne spille højt, med klanglig nøjagtighed, eksplosiv dynamik og lav forvrængning. Den er lavet med brug af avanceret datateknologi, og Magico bruger deres eget specialudviklet computerprogram, som hjælper med at minimere indvendig og udvendig forvrængning og beregne rigtig dæmpning af kabinettet.

Kabinet af aluminium
Kabinettet er skåret ud af en massivt cylinder af presset aluminium, med en diameter på 40 cm og en vægtykkelse på 1,5 cm og skal sørge for stabiliteten og massen, som er nødvendig for at sørge for optimale arbejdsforhold for de fire højttalerelementer, som sidder i denne ægte trevejskonstruktion.

Elementer
Elementerne består af to nyudviklede 7-tommers basser, Magicos egne 5-tommers mellemtone lavet ved hjælp af speciel nanoteknologi og en beryllimsdiskant. Opgivet frekvensrespons er imponerende 22 Hz til 50 kHz, med andre ord hele det hørbare register.

Et stabilt stativ følger med højttaleren. SCC er tilgængelig i flere farver og udførelser.

Prisen i USA er 16.800 dollar, vi forventer at den havner et sted mellem 120.000 og 130.000 kr. her i Danmark.

www.high-performance.dk

magico.net

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend