itemprop

Bronze-serien bliver endnu bedre

Monitor Audio forbedrer budgetlyden.

De har kæmpet for at komme frem i rampelyset. Engelske Monitor Audio er sådan en højttalerproducent, der let kommer til at stå i skyggen af mere kendte producenter, men som overbeviser stort i tests. Derfor er det lidt underligt, at de ikke er større.

Men det vil måske ændre sig med deres kommende højttalerserie. Monitor Audio Bronze kommer snart i 6. generation, fra reol- til gulvhøjttalere samt en udgave til Dolby Atmos.

Desværre er det ikke meget, vi ved, bortset fra at de to reolmodeller hedder Bronze 50 og 100, mens de to gulvstående hedder Bronze 200 og 500.

Læs også: Monitor Audio fejer konkurrenterne af banen

Vi har ikke billeder af nogen af dem. Heller ikke af baghøjttaleren Bronze FX, centerhøjttaleren C150 eller AMS, som Dolby Atmos-højttaleren hedder.

Da det er indlysende, at vi her taler om alt, hvad man har brug for til hjemmebiografen, er det lige så indlysende, at der også kommer en subwoofer. Bronze W10 kommer den til at hedde, når den og de syv andre modeller vises frem på Bristol Hi-Fi Show i slutningen af februar.

Så får vi også mere at vide, end at de har redesignede kabinetter i fire finishes – sort, hvid, valnød eller grå finér – og nye højttaler-enheder med Monitor Audios DCM- og UD-teknologi på diskant-enheden.

annonce
annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

 data-srcset

JBL går ind i ANC-kampen

Nye støjdæmpende hovedtelefoner i luksusklassen skal tage kampen op mod Sony, Bose og de andre.

Scroll til toppen