TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Soundbar … fra Sennheiser!

Ja, du læste rigtigt. Sennheiser præsenterer deres første af slagsen, Ambeo Soundbar, på IFA.

Ambeo er navnet på Sennheisers familie af lydprodukter med 3D-lyd. Den omfatter først og fremmest mikrofoner og headsets til forskellige former for kommunikation, men nu har familien fået sin egen soundbar.

Ambeo Soundbar giver holografisk 3D-lyd og understøtter lydformaterne Dolby Atmos og DTS:X. For at genskabe “lyd fra himlen”, som er nødvendigt for at opleve en komplet boble af lyd, er soundbaren også udstyret med højttaler-enheder ovenpå, som leder lyden op mod loftet, hvorfra den reflekteres ned på lytteren.

Med Ambeo Soundbar lover Sennheiser 5.1.4 lyd baseret på i alt 13 højttaler-enheder plus dyb og kraftig bas uden behov for ekstern subwoofer. Soundbaren har også rumkalibrering for at kunne tilpasse lyden til akustikken.

Sennheiser Ambeo Soundbar bliver tilgængelig i begyndelsen af næste år. Nogen pris har vi ikke fået.

da-dk.sennheiser.com/

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.