Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sonos: Du har brug for to subwoofere

Sonos snakker varmt for dobbelte subwoofere i dugfrisk video.

Skrevet af / 15/04/2023 - 12:30
Sonos: Du har brug for to subwoofere

Alle der godt kan lide musik og filmlyd ved, at dybdebas spiller en vigtig rolle for lydoplevelsen hvad angår både musik og film. Og som mange har erfaret, vil en dedikeret aktiv subwoofer have betydelig bedre forudsætninger end almindelige højttalere, når det handler om at gengive dybe basfrekvenser.

Så hvad sker der, hvis du kobler ikke bare én, men TO subwoofere til dit lydanlæg? Det kan faktisk blive dobbelt så godt, hævder Sonos.

Læs også Sonos fordobler bassen Sonos Sub er tilbage i 3. generation, nu også med mulighed for at bruge to subwoofere i samme rum. Vi har testet!

Dobbelte Sonos-subwoofere

Sonos er blandt de producenter, som tilbyder dobbelt sub-opsætning til de basglade. Deres trådløse Sub (Gen 3) kan nemlig køres dobbelt, når den er koblet sammen med andre Sonos-høyttalere som Arc, Beam, Era 100 og Era 300, i dit hjemmebiografsystem.

I en nyligt udgivet YouTube-video forklarer Sonos nogle af fordelene ved at gøre netop dette. De påpeger blandt andet, at to subwoofere ikke bare vil give MERE bas, men også vil give en mere jævnt fordelt og kvalitativt bedre basgengivelse i rummet.

Obs! For at tilkoble et sæt dobbelte Sonos-subwoofere skal mindst én af dem være af den nyeste Sub generation 3, mens den anden subwoofer godt kan være en ældre model.

Desværre er der (indtil videre) ikke mulighed for at gøre noget tilsvarende med lillebroren Sub Mini.

Læs Lyd & Billedes test af dobbelte subwoofere og andre Sonos-produkter i artiklerne herunder.

Læs også Kan være et pletskud for mange! Endelig en prisbillig Sonos-sub! Sub Mini kan være præcis, hvad du har ventet på.
Læs også En rigtig spændende højttaler Vi har haft årets måske mest hypede højttaler på testbordet. Sonos Era 300 repræsenterer en ny bølge indenfor 3D-musikafspilning, med en lyd som kan fremkalde alt fra gåsehud til brækfornemmelser...
Læs også Den ultimative Sonos-pakke Med Sonos Arc, Sub og de nye Era 300 højttalere i surround-kanalerne bagtil, er scenen sat til en imponerende stor, naturtro og omsluttende lyd. Cirklen er sluttet!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Marshall rocker videre

Du kan ikke købe den herhjemme

Mere prisvenlig hjemmebiograf fra Pioneer

Ny subwoofer til de superrige

Hjemmebio-kraftkarl er inde til test

Nu kommer den endelig

Vildere surroundforstærker fra Denon

"Alle" elsker Dolby

Nyt lydformat vil knuse Dolby Atmos

Januarudsalg på soundbars

Se den lille 4K-projektor

Vil bringe 3D-lyd til "alle"

0
Lyd & Billede
Scroll to Top