annonce

Her er Sonos Beam

Sonos Beam er den nye soundbar fra Sonos. Den får bl.a. stemmestyring, touch-betjening, HDMI – og en helt okay pris!

(Foto: Sonos)
annonce

Sonos har inviteret Lyd & Billede og en række andre medier til San Francisco for at overvære lanceringen af deres nye højttaler i dag. Vi vender tilbage med vores nærmere indtryk, men her er først de vigtigste detaljer:

Den amerikanske producent er blandt markedslederne inden for multirumshøjttalere. Deres soundbars Playbar og Playbase er også blandt de mest populære inden for tv-lyd. Men nu er tiden moden til en opgradering!

Sonos Beam er det nyeste soundbar i Sonos’ sortimentet. Det drejer sig om en soundbar af den mere kompakte slags: 65 cm lang, lavet til at passe til både store og små tv’er. Den kan placeres på et tv-møbel eller hænges på væggen.

Blandt de mest spændende nyheder på Beam-soundbaren finder vi en separat HDMI-indgang med ARC (Audio Return Channel). Dermed bliver det meget lettere at hente højkvalitets lydsignaler og surround-lyd direkte fra tv’et end før. Kendte Sonos-funktioner som Trueplay-kalibrering og dialogforbedring er også på plads.

(Foto: Sonos)

Klar til stemmestyring

Sonos Beam er også klargjort til stemmestyring og har hele fem mikrofoner indbygget. Den vil understøtte flere forskellige stemmestyringstjenester, efterhånden som de lanceres i Norden. Dermed kan Beam-højttaleren fungere som nav i et smartere hjem, med mulighed for at fjernstyre alt, hvad der kan styres via netværket – det være sig belysning, klima, dørlåse/sikkerhed og meget andet.

For at sikre, at den lyd, der kommer ud, også holder høj kvalitet, anvender Beam fire elliptiske fuldtone-enheder kombineret med tre passive enheder for at give ekstra skub i tv-lyden. Den kan bruges fritstående eller som en del af et større Sonos-system. Surround-lyden kan udvides med ekstra Sonos One baghøjttalere, og hvis du vil have mere dybbas, er Sonos Sub et naturligt valg.

Selv om Sonos har holdt tæt om soundbaren i længere tid, er den ikke langt fra lancering. Beam kan bestilles fra den 17. juli og kommer til at koste omkring 3.200 kroner.

annonce
annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fujifilm lancerer en ny zoom og annoncerer to nye objektiver.

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Nye super-grafikkort til sommer. Har Nvidia et nyt kort i ærmet til at modstå AMD?

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Huawei Nova 5T er til at leve med, når det nu ikke kunne være anderledes.