Search
Generic filters

Her er Sonos Beam

Sonos Beam er den nye soundbar fra Sonos. Den får bl.a. stemmestyring, touch-betjening, HDMI – og en helt okay pris!

Sonos har inviteret Lyd & Billede og en række andre medier til San Francisco for at overvære lanceringen af deres nye højttaler i dag. Vi vender tilbage med vores nærmere indtryk, men her er først de vigtigste detaljer:

Den amerikanske producent er blandt markedslederne inden for multirumshøjttalere. Deres soundbars Playbar og Playbase er også blandt de mest populære inden for tv-lyd. Men nu er tiden moden til en opgradering!

Sonos Beam er det nyeste soundbar i Sonos’ sortimentet. Det drejer sig om en soundbar af den mere kompakte slags: 65 cm lang, lavet til at passe til både store og små tv’er. Den kan placeres på et tv-møbel eller hænges på væggen.

Blandt de mest spændende nyheder på Beam-soundbaren finder vi en separat HDMI-indgang med ARC (Audio Return Channel). Dermed bliver det meget lettere at hente højkvalitets lydsignaler og surround-lyd direkte fra tv’et end før. Kendte Sonos-funktioner som Trueplay-kalibrering og dialogforbedring er også på plads.

(Foto: Sonos)

Klar til stemmestyring

Sonos Beam er også klargjort til stemmestyring og har hele fem mikrofoner indbygget. Den vil understøtte flere forskellige stemmestyringstjenester, efterhånden som de lanceres i Norden. Dermed kan Beam-højttaleren fungere som nav i et smartere hjem, med mulighed for at fjernstyre alt, hvad der kan styres via netværket – det være sig belysning, klima, dørlåse/sikkerhed og meget andet.

For at sikre, at den lyd, der kommer ud, også holder høj kvalitet, anvender Beam fire elliptiske fuldtone-enheder kombineret med tre passive enheder for at give ekstra skub i tv-lyden. Den kan bruges fritstående eller som en del af et større Sonos-system. Surround-lyden kan udvides med ekstra Sonos One baghøjttalere, og hvis du vil have mere dybbas, er Sonos Sub et naturligt valg.

Selv om Sonos har holdt tæt om soundbaren i længere tid, er den ikke langt fra lancering. Beam kan bestilles fra den 17. juli og kommer til at koste omkring 3.200 kroner.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.
  Den 30. oktober er der premiere på 2. sæson af The Mandalorian på Disney+.
  Og priserne bliver relativt behagelige.
  Vidvinkelzoom og lysstærk 50 mm til Nikon Z.
  En mere kompakt og billigere model af Sony Xperia 1 II. Men med næsten alle de samme specifikationer.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Sonos Arc

  Vejl.pris 6699 kr Sonos når nye højder

  JBL Bar 5.1 Surround

  Vejl.pris 4999 kr Blæser liv i TV-stuen

  Epson EH-TW9400

  Vejl.pris 21990 kr Den fornuftigste high-end-projektor

  BenQ W5700

  Vejl.pris 33190 kr Overkommelig biografmaskine med 4K
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.