Nyhed

McIntosh til hjemmebiografen

Heftig 7-kanals hjemmebioforstærker.
forfatter

Hjemmebiograf er stadig stort. Ikke mindst “over there”, og mens salget af soundbars har erstattet de billigste hjemmebioløsninger, er der stadig et godt udvalg i de højere prisklasser. McIntosh har f.eks. flere forstærkere og processorer, endda en fed Blu-ray-afspiller, der alt sammen kan blive et rimelig heftigt hjemmebioanlæg.

Nu kommer der endnu en. McIntosh MC257 er en ren effektforstærker med syv kanaler, hvoraf fem kan bruges i surround og to som en ekstra zone. Eller man kan bruge alle syv i samme rum.

McIntosh siger, at den massive forstærker leverer 250 watt pr. kanal, og at der er en hele 3,3 dB dynamisk headroom at trække på.

(Foto: McIntosh)

MC257 er bygget op, som vi kender McIntosh, med autoformere, køleribber med monogram, Power Guard, der beskytter højttalerne, og Sentry Monitor, som forhindrer kortslutning. De klassiske turkise effektmetre er der selvfølgelig også. De viser effekten af de tre kanaler foran, med centerkanalen i midten på VU-meteret.

Forstærkeren bliver tilgængelig i løbet af efteråret, prissat til omkring 75.000 kroner eksklusive moms.

(Foto: McIntosh)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.