Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

McIntosh MHT300 – klar til ordentlig hjemmebiolyd

McIntosh MHT300 Home Theater Receiver har 150 watt i alle kanaler, 8K-video og Dirac Live-rumkorrektion.

Skrevet af / 31/01/2023 - 13:08
McIntosh MHT300 – klar til ordentlig hjemmebiolyd

Hos McIntosh i Binghamton beskæftiger de sig ikke med hjemmebio. Så når de bygger deres første AV-receiver med rumkorrektion, gør de det ordentligt. Den hedder MHT300, og den ser ikke ud til at mangle noget.

Forstærkerdelen leverer 150 watt effekt i alle syv kanaler (4 Ohm), og den kan udvides fra en 7.2-kanals receiver til en 7.2.4-kanals, hvis man tilslutter en firekanals MI254-forstærker.

MHT300. (Foto McIntosh)

Receiverens processordel understøtter surround i Dolby Atmos og DTS:X, og den har Dolby Vision, HDR10+ og HLG-understøttelse. Den er også udstyret med også Dirac Live romkorrektion, og den tackler processering af videoopløsning både i 8K/60 Hz og 4K/120 Hz.

På bagsiden har den fire HDMI-indgange med eARC/ARC og en udgang med fuld understøttelse for HDCP 2.2 op til 18 Gbps, og billedunderstøttelse for Rec. 2020 og 4:4:4-farver.

Dirac Live rumkorrektion

Bagsiden af MHT300. (Foto McIntosh)

Med Dirac Live kan man tilpasse lyden i alle kanaler til rummet, også med tidskorrektion, og brugeren kan vælge mellem forskellige korrektionsopsætninger.

MHT300 har desuden fem digitale indgange, Ethernet til streaming af musik over netværket, og indbygget FM-radio. Eftersom vi taler om en McIntosh-forstærker, har den også McIntosh Power Guard, som sikrer at signalet ikke ødelægger højttalerne. Sentry Monitor sørger for, at intet kortslutter, og den har Power Control, så man kan styre og tænde alle komponenter i anlægget samtidig.

McIntosh MHT300 står klar hos udvalgte forhandlere i løbet af 1. kvartal 2023. Prisen er opgivet til 8.000 USD, hvilket kan blive i nabolaget af 65.000 kroner herhjemme.

Foto: McIntosh

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top