TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Massiv 7-kanals effektforstærker fra NAD

NAD T 977 leverer 7 x 140 massive watt og har alligevel et standby-forbrug på under 0,5 watt.

forfatter
Publiceret 03/01/2013 - 13:18

NAD T 977 har syv monoforstærkere under panseret. Det giver mere stabil drift og bedre vilkår for hvert forstærkertrin hvad signal-/støjforhold angår. NAD har opgivet sin effekt på 7 x 140 watt med alle kanaler drevet samtidig. Dette er der næsten ingen af konkurrenterne, som gør længere. Ser du derfor en konkurrerende forstærker opgive 7 x 140 watt, kan NAD-forstærkeren levere 7 x 250 watt under samme vilkår – nemlig med hver enkelt kanal i drift, derefter ganget med 7. Dette er med andre ord ingen svækling på nogen måde.

For at sikre et lavt strømforbrug i hjemmet, går forstærkeren automatisk i standby-modus, hvis den ikke har modtaget noget lydsignal i et givet tidsrum.

Overophedning forhindres af en blæser. Denne slår automatisk til, når forstærkeren når en given temperatur og skal ikke være til gene ved lavt lydniveau. Såfremt forstærkeren får godt med luft omkring sig.

T 977 har ifølge NAD arvet tekniske løsninger fra effektforstærkeren M25 i den dyreste Master-serie. Lydmæssigt skal den være tæt på, således at du kun får en lidt mindre overdådig indpakning. Farven er som på de fleste NAD-produkter grafit.

Pris 17.999 kr.

www.hifiklubben.dk
nadelectronics.com

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

I er altså helt forkert på den vedr. Jura E8 maskinen; Hvis man vil have en mælkedrik, skal man da ikke flytte koppen, men bare lade den stå under udløbene i højre side – der kommer både kaffe og mælk ud fra de to udløb der, og det er ligegyldigt hvad der kommer først! HVIS man så kun ønsker en ren kaffemodel, bruger man udtagene i midten. Enten er jeres prøve eksemplar i stykker, eller I har forklaret det forkert… sorry to say…

Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend