TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Denne har du næppe set før

Linjerne minder om en rendyrket sportsvogns, men du ser på SIM2´s nye Fuoriserie DLP-projektor.

forfatter
Publiceret 07/02/2013 - 12:33

I lighed med andre rødlakerede italienske fuldblods lækkerier, er Fuoriserie legetøj for store drenge. DLP-projektoren fra italienske SIM 2 er flagskibsmodellen blandt deres high-end projektorer. Disse drenge laver ikke kontorprojektorer til kedelige Powerpoint-præstationer, men fuldt trimmede projektorer til seriøs hjemmebiograf.

Immagini 331

Fuoriserie-projektoren på billedet herover er håndbygget og bruger et nyt DLP-panel fra Texas Instruments – tre stykker af dem, og et nyt lampearrangement med en 330 W UHP-pære, som skal være i stand til at trykke hele 5000 lumen ud. Det er en hel del mere lys end sædvanligt, de fleste projektorer klarer sjældent over 1500 lumen på papiret, noget mindre i praksis.

Den støtter også DCI-standarden for farverum, som giver mange gange større farvepalet end almindelige HD-projektorer.

Projektoren er ikke billig, cirka 100.000 dollar, og skal vist nok kun laves i 30 eksemplarer. Men man har lov at håbe på, at Fuoriserie-projektoren kan være stamfaderen til billigere projektorer med samme lækre design, bare med nyere teknik.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend