TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Blu-ray med Netflix

UD7007 er den nye Blu-ray tpomodel fra Marantz

forfatter
Publiceret 18/10/2012 - 15:59

Marantz sender nu en ny BluRay topmodel på markedet: Marantz UD7007. UD7007 understøtter selvfølgelig Netflix, streamer film (incl DivX og HD filer) og streamer musik (incl FLAC). UD7007 er  DLNA 1.5 certificeret og kan køre YouTube leanback online services. Med andre ord, en BluRay, der kan være hjørnestenen en ethver filmelskers system.

UD7007 har 2 stk HDMI udgange, begge understøtter 3D. Det visuelle design matcher Marantz nye generation af surroundrecievere, og fjernbetjeningsmæssigt integrerer den med samtlige surround recievere fra Marantz.

Billedbehandlingskredsløbene er optimerede, således at billedekvaliten på UD7007 er ekseptionel god. Men Marantz har også gjort ekstra meget ud af lyden. Marantz lydguru Ken Ishiwata har stået for trimningen af lyden, med det resultat at Marantz UD7007 leverer en “dynamisk, åben, detaljeret gengivelse, med uhørt præcision og indlevelse, der gør enhver film og enhver CD til en oplevelse”, siger distributøren HiFiFreaks. Endvidere har UD7007 Marantz unikke HDAM lydkredsløb. Den har både en single ended, men også en balanceret XLR audioudgang,. Internt er UD7007 delt op i fem sektioner for at minimere interferens mellem de forskellige kredsløb, og endvidere har den en ”Pure Direct” funktion for at sikre at afspilning er optimal når man hører stereo.

Kabinettet er ekstra stabilt, med afkoblingsplade i bunden, og en aluminiumsplade over løbeværket, som sikrer stabilitet og mindre vibrationer under afspilningen. Samtidig er loaderen hurtigere end tidligere, og med kortere responstid.

Marantz sælges i Danmark eksklusivt af direkte til dig firmaet HiFi Freaks, og koster 8295,-

www.hififreaks.dk

 

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Se Sonys nye 4K-projektorer Sonys nye 4K-projektorer lover den ultimative hjemmebio-oplevelse og tilbyder bl.a. laserlys til en helt ny pris.
Tag billedet med dig overalt Samsung The Freestyle er en smart projektor, når man har brug for hurtig og nem videounderholdning i stort format – men den har også nogle begrænsninger.
McIntosh opdaterer MX100 med Control4 Nu kan du integrere hjemmebioprocessoren i dit smarte hjem.
Ny Blu-ray-afspiller fra Reavon Den nye UBR-X110 er blevet opgraderet med mulighed for at afspille SA-CD’er.
Vanvittig surround-processor fra McIntosh MX180 A/V Processor understøtter 8K-video.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend