Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Blu-ray med Netflix

UD7007 er den nye Blu-ray tpomodel fra Marantz

Skrevet af / 18/10/2012 - 15:59
Blu-ray med Netflix

Marantz sender nu en ny BluRay topmodel på markedet: Marantz UD7007. UD7007 understøtter selvfølgelig Netflix, streamer film (incl DivX og HD filer) og streamer musik (incl FLAC). UD7007 er  DLNA 1.5 certificeret og kan køre YouTube leanback online services. Med andre ord, en BluRay, der kan være hjørnestenen en ethver filmelskers system.

UD7007 har 2 stk HDMI udgange, begge understøtter 3D. Det visuelle design matcher Marantz nye generation af surroundrecievere, og fjernbetjeningsmæssigt integrerer den med samtlige surround recievere fra Marantz.

Billedbehandlingskredsløbene er optimerede, således at billedekvaliten på UD7007 er ekseptionel god. Men Marantz har også gjort ekstra meget ud af lyden. Marantz lydguru Ken Ishiwata har stået for trimningen af lyden, med det resultat at Marantz UD7007 leverer en “dynamisk, åben, detaljeret gengivelse, med uhørt præcision og indlevelse, der gør enhver film og enhver CD til en oplevelse”, siger distributøren HiFiFreaks. Endvidere har UD7007 Marantz unikke HDAM lydkredsløb. Den har både en single ended, men også en balanceret XLR audioudgang,. Internt er UD7007 delt op i fem sektioner for at minimere interferens mellem de forskellige kredsløb, og endvidere har den en ”Pure Direct” funktion for at sikre at afspilning er optimal når man hører stereo.

Kabinettet er ekstra stabilt, med afkoblingsplade i bunden, og en aluminiumsplade over løbeværket, som sikrer stabilitet og mindre vibrationer under afspilningen. Samtidig er loaderen hurtigere end tidligere, og med kortere responstid.

Marantz sælges i Danmark eksklusivt af direkte til dig firmaet HiFi Freaks, og koster 8295,-

www.hififreaks.dk

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Vi hørte Linns nye højttaler

Scroll to Top