Bærbar HD-projektor

Acers nye projektor har højttalere indbygget.
forfatter

De allermindste projektorer er først og fremmest små, men giver som regel alt for lidt lysudbytte. Dermed bliver billedet for blegt og mangler kontrast. Det prøver Acer at gøre noget ved med den nye B250i. Som er en lidt større HD-projektor, men stadig lille nok til at være bærbar.

B250i vejer 1,45 kg, altså omtrent som en lille bærbar, måler 20 x 20 cm og er knap 8 cm høj. Acer har fundet plads til højttalere, to styk faktisk, som drives af et 5 watt forstærkerkredsløb og anvender Waves Maxx og Acers egen TrueHarmony-teknologi for at levere fyldig lyd.

Læs også: 6 bærbare projektorer

(Foto: Acer)

Acer opgiver kontrasten til 5000:1 og lysstyrken til 1000 Ansi lumen, hvilket må siges at være godt for en så lille projektor. Da den anvender LED, er levetiden på lampen opgivet til 30.000 timer, hvilket vil være mere end nok for de fleste.

Projektoren har også indbygget Wi-Fi, så man kan streame video trådløst fra mobilen, og den har USB-stik til opladning samt HDMI til eksterne videokilder såsom en Blu-ray-afspiller eller en Apple TV.

Prisen er opgivet til 5.300 kroner, og den er i salg fra andet kvartal 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også