itemprop

Bærbar HD-projektor

Acers nye projektor har højttalere indbygget.

De allermindste projektorer er først og fremmest små, men giver som regel alt for lidt lysudbytte. Dermed bliver billedet for blegt og mangler kontrast. Det prøver Acer at gøre noget ved med den nye B250i. Som er en lidt større HD-projektor, men stadig lille nok til at være bærbar.

B250i vejer 1,45 kg, altså omtrent som en lille bærbar, måler 20 x 20 cm og er knap 8 cm høj. Acer har fundet plads til højttalere, to styk faktisk, som drives af et 5 watt forstærkerkredsløb og anvender Waves Maxx og Acers egen TrueHarmony-teknologi for at levere fyldig lyd.

Læs også: 6 bærbare projektorer

(Foto: Acer)

Acer opgiver kontrasten til 5000:1 og lysstyrken til 1000 Ansi lumen, hvilket må siges at være godt for en så lille projektor. Da den anvender LED, er levetiden på lampen opgivet til 30.000 timer, hvilket vil være mere end nok for de fleste.

Projektoren har også indbygget Wi-Fi, så man kan streame video trådløst fra mobilen, og den har USB-stik til opladning samt HDMI til eksterne videokilder såsom en Blu-ray-afspiller eller en Apple TV.

Prisen er opgivet til 5.300 kroner, og den er i salg fra andet kvartal 2020.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen