TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

WiMP får nye funktioner

Nye funktioner inkluderer genreoverblik samt musik som ligner en artist eller nummer.

forfatter
Publiceret 03/05/2013 - 14:46

Opdateringerne kommer i dag til pc, mac og bærbare Apple-produkter.

Nemmere at opdage ny musik
Når du hører et nummer, du kan lide, kan du klikke på ”Track Radio” og herefter få en spilleliste op med sange, som ligner den. Vælger du ”Artist Radio”, lægger sange fra lignende kunstnere sig i spillekøen.

Klik på ”Track Radio” og få en spilleliste frem med sange, som ligner den.
Klik på ”Track Radio” og få en spilleliste frem med sange, som ligner den.

– Vi tror disse nye funktioner vil hjælpe vore brugere med at opdage endnu mere musik og få tips udover vore redaktionelle anbefalinger, siger WiMPs danske talsmand, Thor Martin Jensen.

For at klare det, benytter WiMP tjenester fra The Echo Nest. Et selskab, som specialiserer sig i at analysere store mængder musikdata. Deres teknologi baserer sig på såkaldt intelligent analyse af musik – og tekst til musik – som er tilgængelig på internettet. Hvis mange musikanmeldelser for eksempel er enige i, at Marilyn Manson er i samme genre som Nine Inch Nails, vil det være naturligt, at disse krydser hinandens veje gennem WiMPs nye funktion.

Discovery Radio
Mens de nævnte funktioner er tilgængelig både i desktop- og iOS-versioner, kommer funktionen ”Discovery Radio” kun til desktop.

Dette er en funktion, som sætter en spilleliste op med sange, som ligner dine mest spillede sange og artister i WiMP. Streamingtjenesten lover desuden, at det bliver nemmere at følge andre brugeres spillelister og dele sine egne.

Ny genreoversigt til iOS
Genreoverblik har mobile Android-brugere allerede fået. Nu står iOS for tur. Dermed kan Apple-brugere nu også mere effektivt udforske forskellige genrer. Blandt genrerne finder man også ”dansk”, for de der er interesseret i mere dansk musik. I Sverige vil man finde ”svensk”, i Norge ”norsk” osv.

WiMPs egne redaktionelle anbefalinger vil fortsætte. Desuden får man nu adgang til alle anbefalede album- og spillelister, også tilbage i tiden.

Visuelle og praktiske ændringer
Billeder af artister og spillelister er blevet større for at give et mere rydeligt udseende i desktop-versionen. Albumomtaler samles og præsenteres af Popyoular, og WiMP lover, at det hele bliver meget overskueligt.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend