TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløst fra Sony

Med Sonys nye trådløse højttalermodeller med indbygget Wi-Fi kan du streame musik direkte fra din pc

forfatter
Publiceret 01/08/2012 - 13:51

“Glæden ved at have et moderne og smart musikanlæg i stuen er ikke til at fornægte – men hvad gør man, hvis man har lyst til at høre musik i hjemmets øvrige rum? Med Sonys nye, trådløse højttalere, kan du tage musikken med dig overalt i hjemmet – og hvis du bruger en iPhone, iPad eller iPod Touch som musikkilde, kan du nemt streame musikken via AirPlay”, hedder det i pressereleasen fra Sony. Du kan endda synkronisere flere af de trådløse højttalere og Sonys øvrige netværksenheder, så du har en komplet trådløs løsning, hvor du kan høre den samme musik i hele huset.

Når alle enheder er kørende på dit Wi-Fi hjemmenetværk, kan du streame musik direkte fra din pc og med Sonys musiktjeneste Music Unlimited, kan du vælge mellem 15 mio. sange eller lytte til tusinder af internet-radiostationer fra hele verden.

Modellen SA-NS310 er udstyret med en full-range enhed og leverer 360-graders lyd. Modellerne SA-NS410 og SA-NS510 har fire diskantenheder og en basenhed som tilsammen skaber “stor, kraftfuld og fyldig lyd”.
De trådløse højttalere er kompakte og lette, så de er nemme og håndtere og flytte rundt i hjemmet. Det eneste, du behøver, er en strømkilde og så er du faktisk kørende. Modellen SA-NS510 er også udstyret med et genopladeligt batteri, der giver dig op til 5 timers afspilning.

Musikafspilningen kan styres på flere forskellige måder, herunder via AirPlay, men du kan også downloade Sonys gratis app, Network Audio Remote, til din smartphone, tablet eller Walkman. App’en lader dig ikke kun styre dine trådløse højttalere, men også din favoritmusik fra Music Unlimited eller alle internet radiostationer. Opsætningen af de trådløse højttalere er super simpel og foregår via dit hjemmenetværk. Du skal bare downloade den gratis app, NS Setup, eller installere den medfølgende software på din pc.

“Fleksibilitet og frihed er det, de trådløse højttalere fra Sony handler om”, forklarer Andreas Ritterfeldt, Nordic Product Manager for Home Audio Video hos Sony Nordic. “Man behøver ikke nødvendigvis at investere i komplette Hi-Fi-systemer til alle husets rum, men omvendt behøver man heller ikke undvære muligheden for at høre musik, der hvor man nu befinder sig – og her er de nye trådløse højttalere en god løsning. Som bruger får man en fleksibel løsning med mulighed for at afspille musik fra alle lydkilder i en lækker lydkvalitet – og som en ekstra bonus får man også et flot design.”

Sonys nye, trådløse højttalere er tilgængelige fra slutningen af august. Vejledende udsalgspriser er: SA-NS310: 1.200 kroner, SA-NS410: 2.100 kroner og SA-NS510: 2.800 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend