TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Mere stereo fra Pioneer

Efter det som næsten kan kaldes en tørke, lancerer Pioneer en række nye stereoprodukter.

forfatter
Publiceret 05/09/2012 - 08:17

Pioneer har en lang tradition for meget gode stereoforstærkere og CD-afspillere. De blev gradvist borte fra kataloger og butikshylder, da fokus blev flyttet til plasma-tv og hjemmebiograf.

Efter successen med de super dyre high-end højttalere – og forstærkere – fra Pioneer-ejede TAD, er de endelig klar med en række nye stereoprodukter.

Med priser, der starter ved 2.000 kroner for en integreret forstærker og fortsætter opad med i alt fem modeller. SACD-afspillere og radio ser det lyst ud med for alle, som ønsker sig god lyd for relativt få penge.Den foreløbige topmodel hedder A-70 og findes i sølv eller sort. Den er specialtrimmet hos AIR Studios i London for bedst mulig lyd.

Her får man 2 x 50 w effekt i 8 ohm, 2 x 70 w i 4 ohm, klasse D forstærkning, som er langt mere effektiv end den traditionelle AB-variant og digitale indgange. Man kan tilslutte digitale lydkilder og bruge forstærkerens integrerede 192 Khz / 32 bit (ESS SABRE32) digitalkonverter, som garanteret forbedrer lyden fra de fleste digitale kilder.

Foruden nævnte A-70, kommer også A-50, A-30, A-20 og A-10, SACD-afspillerne PD-50, PD-30 og PD-10.

Netværksafspillerne N-50 og N-30, som støtter trådløs lydoverførsel med AirPlay, er allerede gammel nyt, og vi har skrevet om dem før.

Blytunge A-70, set fra toppen, uden toplåg.

Alle de nævnte modeller er enten i butikkerne eller på vej ud i butikkerne i løbet af de næste uger.

Sidst, men ikke mindst, er en række med tre AirPlay-højttalere. En kompakt model kaldet A1, den bærbare batteridrevne A3 og topmodelen A4 (XW-SMA1, XW-SMA3, og XW-SMA4).

Her er et billede af A4, som er trimmet af Andrew Jones, manden bag de nævnte TAD-højttalere.

De trådløse højttalere støtter også trådløs streaming via DLNA 1.5 og Pioneers Wireless Direct, som gør det muligt at streame direkte til højttaleren uden at måtte gå via et trådløst netværk. I A4 får man en 10 cm subwoofer med egen basrefleksport, to 7,6 cm mellemtoneelementer og to 19 mm diskanter.

Følg med, tests kommer!

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend