TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

iPhone-dock med AirPlay fra Onkyo

Onkyo DS-A5 er en ekstern dock til iPhone og iPod og har AirPlay til trådløs musik med alle Apple-produkter.

forfatter
Publiceret 17/12/2012 - 11:12

Onkyo DS-A5 docker og lader din bærbare iDims – også iPad (gammelt stik) og kan desuden kobles til hjemmenetværket, enten trådløst eller kablet, og streame musik og video trådløst via AirPlay. Fjernbetjening medfølger, således at den dockede dims kan styres fra sofakrogen.

iPad kan også dockes. Men ikke den nyeste model, grundet gammelt stik.

Video sendes til tv´et via en almindelig komposit analogudgang. Du vil dermed ikke få hverken højopløste eller specielt gode billeder på den måde, men det kan være ganske smart at se video og billeder på en stor skærm kontra en lille iPod eller iPhone. Men har du en iPad med Retina-skærm, vil det hurtigt blive nedtur at se billeder i komposit-kvalitet. Uanset størrelse på tv´et.

På lydsiden findes både en analog RCA-udgang og en optisk digitaludgang. Det betyder, at hvis du har en højkvalitets digitalkonverter (DAC), kan du tilslutte den og få ægte hi-fi lyd ud af din iDims!

Dockingstikket er af den gamle type, det betyder, at iPhone5, iPad 4 og iPad mini ikke kan dockes, men må benyttes med trådløs AirPlay. Men hvem gider også at docke, når man har AirPlay?

Onkyo DS-A5 koster vejledende 1.490 kroner og er tilgængelig nu.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Ny mellemklasse-integreret fra NAD NAD holder snigpremiere på München-messen med en "hybriddigital" forstærker, der ligner et godt mellemklasse-køb.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend