Search
Generic filters

High End Mässan 2019: Hi-fi for feinschmeckere

Årets HEM-messe bød på det meste af det bedste inden for lyd for kræsne ører.

I februar er det som sædvanlig højtid for hi-fi-entusiaster, når High End Mässan løber af stablen i Stockholm. Årets messe var lidt mere kompakt, så der var mindre renderi mellem de to lokaliteter. Lørdagen bød på en sand publikumsinvasion, og der var nærmest ikke plads til, at vi kunne stikke kameraet frem. Men her er nogle af de ting, som det lykkedes at fange på billeder.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Audio Concept kunne vi nyde favoritterne MBL 101 (420.000 kroner) drevet af Apurna Apogée monoblok (ca. 1 million kroner).

(Foto: Lyd & Billede)

Audionord slog sig stort op med kulfiberhøjttalerne Magico M6 (1,6 millioner kroner) drevet af Constellation Audio Virgo III og sluttrinet Centaur II.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Bergsala var der premiere på Audio-Technica ATH-L5000 (30.500 kroner) med håndsyet læder fra Connolly. De er nu på vej til vores testlaboratorium for nærmere vurdering.

(Foto: Lyd & Billede)

Danske Buchardt Audio viste med deres S400 (1.610 euro) at det ikke behøver at være stort og dyrt for at lyde godt.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Digitalbild & Ljud blev der budt på de klassiske KEF Blade kombineret med DAC’en Hugo TT2 og forstærkerne M Scaler og TTOBY fra Chord.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Harman var der nostalgi på højt niveau, da JBL L100 Classic fra 1970’erne genopstod. Det foregik med elektronik fra Arcam og Mark Levinson.

(Foto: Lyd & Billede)

Hegel havde slået sig sammen med Dynaudio og spillede fra HD30 på alt fra H190 til H590 sammen med Confidence 20 og Evoke 10.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Hifi-Agenten var der hyggeligt, og vi lyttede til Paradigm Persona 7F (197.000 kroner), fra Cyrus eller Thorens 2015, forstærket af Anthem STR.

(Foto: Lyd & Billede)

Inde hos Hificonsult var der verdenspremiere på den integrerede forstærker AVM A8.3. Sammen med QRS Sky High (138.000 kroner) gav det en vidunderlig nærværsfølelse.

(Foto: Lyd & Billede)

I et af de største rum demonstrerede HiFi Klubben de mægtige Steinway Lyngdorf Model B sammen med egen elektronik. Prisen turde vi ikke spørge om.

(Foto: Lyd & Billede)

Pause spillede på den overkommelige Totem Element-serie sammen med lidt dyrere elektronik fra Gato.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos PL-Audio kunne man enten lytte til Focal Kanta No.3 eller Focal Stella Evo Utopia, begge med elektronik fra dCS og Pass Labs.

(Foto: Lyd & Billede)

Publikum flokkedes hos Septon for at lytte til Sonus faber Sonetto VIII og Elac Vela FS 409 sammen med Marantz-elektronik.

(Foto: Lyd & Billede)

Hos Technics fik vi den storslåede SL-1000R at høre sammen med den (i sammenhængen) mere overkommelige SU-G700 og de kraftige højttalere SB-G90.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Pro-Ject X2

  Vejl.pris 8990 kr Analog vinylvinder

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.