TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gibson køber sig ind i TEAC

To legender slås sammen, når amerikanske Gibson køber sig ind i japanske TEAC. Som bliver en del af Gibsons Pro Audio del.

forfatter
Publiceret 05/04/2013 - 09:56

Guitarproducenten Gibson er slet ikke ukendt med hi-fi. Foruden attraktive guitarer har selskabet, som ejer Gibson, ejerskab i Stanton, Cerwin Vega og KRK. Heller ikke ukendte navne i hi-fi og prof-lyd. Desuden har de en alliancepartner i Onkyo, og nu køber de sig ind som majoritetsejer i TEAC Corporation. Og tager pro-delen kaldet Tascam og high-end delen kaldet Esoteric ind i Gibsons Pro Audio del.

Gison-ES-137

TEAC har fornylig lanceret en serie hi-fi komponenter i ministørrelse, blandt andet en cd-afspiller og DAC, som støtter højopløste DSD-filer. Esoteric er mærkenavnet på TEACs high-end produkter.

Tascam er kendt for mixere og optageudstyr til amatører og professionelle. Bruce Springsteen indspillede for eksempel albummet Nebraska på en lille firespors Tascam kassetteafspiller.

Så Gibson og Teac har mere til fælles, end man skulle tro. Begge har længe været involveret i musik, og det bliver interessant at se, hvad der kommer ud af Gibsons ejerskab af TEAC Corporation.

esoteric_k01

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!
Tangent-forstærkersæt får premiere på High End-messen i München Danske Tangent er har lavet et diskret forstærkersæt. Men både størrelsen og prisen er mindre end forventet.
De ti bedste high-end-forstærkere lige nu Her finder du de ti af de bedste integrerede high-end-forstærkere lige nu.
Farvel, Onkyo! Kommentar: Et af de store gamle træer i hi-fi-skoven er faldet. Uden en lyd.
CD-afspiller med vakuumrør McIntosh MCD12000 bruger rør i signalvejen.
Tre budgetvenlige pladespillere fra Pro-Ject Pro-Ject E1 kommer bl.a. i en version med Bluetooth.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend