TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gallo fornyer deres subwoofere

Subwooferne TR-1 og TR3 erstattes med TR-1D og TR-3D. Blandt andet med kraftigere forstærker, nu med klasse D-drift.

forfatter
Publiceret 12/11/2012 - 09:37

Begyndermodellen TR-1 erstattes af TR-1D. Membranen af pap er skiftet ud med en af keramisk belagt aluminium, som giver væsentlig hurtigere responstid og lavere forvrængning. En klasse D-forstærker på 200 watt RMS og 400 watt maksimal effekt sørger for kontrollen, og et opgraderet elektronisk delefilter giver en bedre faserespons end tidligere. Nyt er bypass-funktion, som gør, at du kan bruge delefilteret indbygget i for eksempel en surroundreceiver for maksimal fleksibilitet til hjemmebiografbrug.

Topmodellen TR-3 erstattes ligeledes med TR-3D. Basmembranen er den samme som før, altså keramisk belagt aluminium. Forstærkeren er på 300 watt Klasse D (maks. 600 watt) for endnu mere krudt end TR-1. Også her er delefiltret opgraderet, og nedre basrespons er nu helt ned i 18 Hz med -3dB. Hvorvidt dette går ud over dynamik og slagkraft, har vi til gode at høre.

Alle Gallos subwoofere bruger cylindriske metalkabinetter og en patenteret S2 dæmpeskum. Det hedder det, fordi dette er skumbider, hvis form ser ud som et sammensmeltet s og et 2-tal. Skummet gør, at der bliver plads til længere lydbølger, altså dybere bas, i et lille kabinet, uden brug af kunstig EQ eller basport. Lukkede kabinetter er da også mere placeringsvenlige, med tanke på bagvæg, end en basrefleks, som enten skal så længere ude på gulvet eller klistret ind i hjørnet.

Priser:
TR-1D 5.495 kr.
TR-3D 8.495 kr.

www.lydportalen.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hegels flagskibsforstærkere fornys Ny udgave af forstærkersættet H30 og P30.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Ny CD-afspiller fra Marantz Marantz CD 60 er en spritny, moderne CD-afspiller med premiumkomponenter til en fornuftig pris.
Pladespiller til Metallica-skiver Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.
Lyd & Billede Podcast: Episode 2 Stadig smartere produkter volder problemer, når softwaren ikke fungerer. Vi forklarer, hvorfor trådløse hovedtelefoner ikke er bedst, og hvilken slags træningsur der er bedst.
High End 2022: Nye forstærkere og CD-afspiller(!) fra Denon Integreret forstærker med HEOS og en CD-afspiller afsløret ved München-messens åbning.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend