Search
Generic filters

Gallo fornyer deres subwoofere

Subwooferne TR-1 og TR3 erstattes med TR-1D og TR-3D. Blandt andet med kraftigere forstærker, nu med klasse D-drift.

Begyndermodellen TR-1 erstattes af TR-1D. Membranen af pap er skiftet ud med en af keramisk belagt aluminium, som giver væsentlig hurtigere responstid og lavere forvrængning. En klasse D-forstærker på 200 watt RMS og 400 watt maksimal effekt sørger for kontrollen, og et opgraderet elektronisk delefilter giver en bedre faserespons end tidligere. Nyt er bypass-funktion, som gør, at du kan bruge delefilteret indbygget i for eksempel en surroundreceiver for maksimal fleksibilitet til hjemmebiografbrug.

Topmodellen TR-3 erstattes ligeledes med TR-3D. Basmembranen er den samme som før, altså keramisk belagt aluminium. Forstærkeren er på 300 watt Klasse D (maks. 600 watt) for endnu mere krudt end TR-1. Også her er delefiltret opgraderet, og nedre basrespons er nu helt ned i 18 Hz med -3dB. Hvorvidt dette går ud over dynamik og slagkraft, har vi til gode at høre.

Alle Gallos subwoofere bruger cylindriske metalkabinetter og en patenteret S2 dæmpeskum. Det hedder det, fordi dette er skumbider, hvis form ser ud som et sammensmeltet s og et 2-tal. Skummet gør, at der bliver plads til længere lydbølger, altså dybere bas, i et lille kabinet, uden brug af kunstig EQ eller basport. Lukkede kabinetter er da også mere placeringsvenlige, med tanke på bagvæg, end en basrefleks, som enten skal så længere ude på gulvet eller klistret ind i hjørnet.

Priser:
TR-1D 5.495 kr.
TR-3D 8.495 kr.

www.lydportalen.dk

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Pro-Ject X2

  Vejl.pris 8990 kr Analog vinylvinder

  Vera Audio P400/1000

  Vejl.pris 23000 kr Når sandheden skal frem

  Electrocompaniet ECI 80D

  Vejl.pris 18967 kr Varm og dejlig klang

  NAD M33

  Vejl.pris 36999 kr Sjov, klog og stærk
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.